nyheds banner

LIKE - DEL - DELTAG

Vis os, hvad der betyder noget for dig. Ved at kende dine holdninger til foreningen kan vi blive endnu bedre. Og DU vil få endnu mere ud af dit medlemsskab. LIKE - DEL - DELTAG. Sidste frist er søndag d. 9. april.

Hvad er vigtigt for dig? Det vil vi gerne vide. Hjælp os – og vær med i lodtrækningen om en skattefri iPad Air.

Vi vil gerne vide mere om vores medlemmer, så vi kan sikre, at Farmakonomforeningen også fremadrettet er den bedste faglige organisation for alle farmakonomer. Derfor har vi iværksat en medlemsundersøgelse.

"Det primære formål med undersøgelsen er at gøre os klogere på, hvad der er vigtigt for vores medlemmer", fortæller formand Christina Durinck. "Med den viden sikrer vi, at vi servicerer medlemmerne på den bedst mulige måde og bruger ressourcerne på det, der betyder mest for jer."

Undersøgelsen foregår elektronisk og alle medlemmer, som vi har mailadresser på, harmodtage et spørgeskema.

Spørgeskemaet blev udsendt pr. mail fra udbyderen af undersøgelsen, MSI Research den 23. marts 2017. 

Har man på begyndt svarskemaet gemmer systemet besvarelserne.  

Der trækkes lod om en iPad Air blandt deltagerne i undersøgelsen. Vinderen vil blive kontaktet umiddelbart efter undersøgelsen er afsluttet.

 

NB MSI bruger oplysningerne til at samle dem og videregive dem til os i Farmakonomforeningen, så vi kan bruge jeres svar til at skabe en endnu bedre forening for jer medlemmer.