nyheds banner

Ny næstformand

Farmakonomforeningen har fået ny næstformand.

Ann-Mari Grønbæk, Herning Løve Apotek, er Farmakonomforeningens nye næstformand. Hun blev valgt på et hovedbestyrelsesmøde i går.

Forinden havde en beslutningsdygtig ekstraordinær kongres givet sin tilslutning til et forslag til vedtægtsændring, som netop betyder, at det nu er hovedbestyrelsen, som vælger næstformanden – af og blandt medlemmerne i hovedbestyrelsen.

 Ændring af vedtægterne kræver, at mindst ¾ af de delegerede på en kongres støtter op om forslaget, og det blev i går mere end opfyldt. Forud for vedtagelsen var en længere debat med mange spørgsmål og kommentarer – både opklarende, tilsluttende og kritiske.

 - Jeg er utrolig glad for engagementet – både blandt de delegerede, men også på vores debatside forud for den ekstraordinære kongres. Der har været både positive og negative kommentarer, men debatten har været holdt i en ordentlig tone. Det er jeg glad for, siger formand Christina Durinck. – Men selvfølgelig er jeg mest glad for opbakningen til at få vedtaget ændringerne. 

– Og stort tillykke til vores nye næstformand, Ann-Mari, fortsætter Christina. - Jeg glæder mig til samarbejdet og til igen at sætte fokus på det politiske arbejde og på vores arbejde for bedre løn og arbejdsvilkår for alle farmakonomer.

Den nye næstformand Ann-Mari Grønbæk er 34 år, gift og har to børn, og arbejder til daglig på Herning Løve Apotek. Hun har siddet i hovedbestyrelsen, som formand for Region Midtjylland siden 2011.