nyheds banner

Har du spørgsmål til OK18 på privat apotek? Så livestream med formandskabet!

I forbindelse med afstemningen på privat apotek arrangerer Farmakonomforeningen livestream, hvor man via Facebook kan stille spørgsmål om OK18.

Så selv hvis man ikke har mulighed for at deltage i et af de planlagte medlemsmøder (som du kan læse mere om og tilmelde dig her), så har man stadig mulighed for at stille spørgsmål om overenskomsten direkte til formandskabet.

Mulighed for livestream tre aftener
Man kan deltage eller følge med i livestreamingen den 4. juni, 6. juni og 7. juni, alle dage klokken 19.00-19.30. Det vil efterfølgende være muligt at finde en optagelse af livestreamingen på Farmakonomforeningens Facebookside, så man kan se spørgsmålene, der blev stillet og svarene, der blev givet.

Hvad er livestream?
En livestream er en video, der sendes direkte (altså i realtid) på Facebook, hvor brugerne har mulighed for at skrive til Farmakonomforeningen og hinanden i et tilhørende chat-vindue.

En livestream består af en boks med video af/fra Farmakonomforeningen (som man kender det fra videoopkald), og under denne et chat-vindue (der minder om det, man kender fra Facebook Messenger).

God mulighed for at få svar på spørgsmål
Fordi det foregår i realtid, kan Farmakonomforeningen se og besvare spørgsmål, når de kommer.

Alle spørgsmål kan ikke besvares på samme tid, men vi vil bestræbe os på at besvare dem alle i løbet af videoen.

Vi har valgt at livestreame på Facebook, fordi vi ved, at mange medlemmer allerede bruger Facebook og derfor ikke behøver at registrere sig hos en ny tjeneste for at se vores livestream.

Du finder foreningens Facebookside her.