nyheds banner

Husker du at bruge dine rabatordninger?

Som medlem af Farmakonomforeningen har du adgang til medlemsfordele, der kan give dig både kontante fordele og gode bonusordninger – både i forhold til juleindkøbene og i hverdagen.

Spar penge på julegaver – og resten af året
Du kan blandt andet tilmelde dig LogBuy. Når du registrerer dig hos LogBuy, får du adgang til rabatter fra mere end 3.000 rabatpartnere. Du kan få rabat i en lang række fysiske butikker, men der er også gode muligheder for at få rabat ved netshopping – så måske kan du købe nogle af julegaverne med rabat? Læs mere og tilmeld dig her.

Du kan også tilmelde dig Forbrugsforeningen. Her bliver du udstyret med et betalingskort, som du løbende kan optjene bonus ved at bruge. Også her kan du handle i både fysiske butikker og på nettet, og også her kan det give dig fordele både med juleindkøbene, men også i hverdagen. Læs mere og meld dig ind her.


Andre kontante medlemsfordele
Derudover har du blandt andet mulighed for at få medlemsrabat på forsikring, ligesom du som medlem af Farmakonomforeningen kan oprette en lønkonto med markedets bedste rente hos Lån & Spar Bank. Der er også en attraktiv studiekonto tilknyttet ordningen. Så hvis januar byder på et tjek af økonomien, så husk at undersøge hvordan dit medlemskab kan hjælpe dig.

Du kan læse mere om Farmakonomforeningens medlemsfordele her.