nyheds banner

Din mening om hjemmesiden tæller!

Er den grim? Uforståelig? Eller håbløst langsom? Farmakonomforeningen skal i gang med at forny foreningens hjemmeside farmakonom.dk. Vi har brug for at høre din mening.

”Jeg kan ikke finde noget som helst.” ”Billederne ligner noget fra 90’erne.” ”Jeg forstår ikke, hvad I skriver.”

Der kan være mange meninger om en hjemmeside. Det vigtigste for Farmakonomforeningen er at kende din. Ikke mindst nu, hvor foreningen skal i gang med at forny den eksisterende.

Derfor blev der den 30. april sendt et spørgeskema ud på mail til alle medlemmer. Har du svaret på det? Ellers er det sidste chance på mandag.

Klogere på dig

Spørgeskemaet om medlemmernes brug af den nuværende hjemmeside er bare et i rækken af flere medlemsundersøgelser, som Farmakonomforeningen laver i år. For som led i foreningens nye strategi  er der behov for at blive endnu klogere på medlemmerne, fortæller Farmakonomforeningens formand Christina Durinck.

– Der er kun en vej til at blive en endnu bedre fagforening, og det er ved at blive klogere på medlemmernes ønsker og behov. Jeg håber virkelig, at medlemmerne kan finde de 5-10 minutter, det tager at svare på dem, for det er en helt afgørende hjælp for os og i sidste ende også for dem, siger hun.

Test siden af

I forbindelse med arbejdet med at lave den nye hjemmeside, søger Farmakonomforeningen en gruppe medlemmer, der vil hjælpe med at prøve den nye side og dens indhold af – enten online eller ved at deltage i et fyraftensarrangement i sekretariatet i Valby.

Kunne en af delene være noget for dig? Så send en mail til: ff@farmakonom.dk.