nyheds banner

Er du stresset? Tag FH's stresstest og test dit stressniveau

Sommerferien nærmer sig, men selvom vi holder fri og ikke rent fysisk er på job, har mange svært ved at koble af og glemme arbejdet mentalt.

På samfundsplan medfører stress mange ekstra sygedage om året. Det kan være svært selv at erkende, at man er stresset, men jo bedre du kender dine egne symptomer, desto hurtigere kan du også selv reagere. FH har fået udviklet en stresstest, som du kan bruge til at finde ud af, hvordan det står til med stressniveauet.

Vi mærker stress på de symptomer, der følger med stressen. Det kan være symptomer som hovedpine, anspændthed, koncentrations- og hukommelsesbesvær, irritabilitet, tristhed, at du har svært ved at falde i søvn eller drikker mere alkohol, end du plejer. Symptomerne er signaler om, at der er for meget stress i dit liv, lige nu.

Hvis testen viser, at du er for stresset, så er det vigtigt at gøre noget. Husk også at visse symptomer kan skyldes andet end stress. Derfor kan det under alle omstændigheder være en god idé at tale med din læge, hvis du føler dig stresset.

Tag stress-testen her