nyheds banner

Fest for nye farmakonomer

Farmakonomfællesskabet er blevet 177 farmakonomer rigere. Med dimissionsfesten fredag den 28. juni i FrederiksborgCentret og på Farmakonomskolen fik hold 19 papir på deres faglige færdigheder.

Der var skruet ned for belysningen og op for den hyggelige livemusik, da Farmakonomskolen bød til den formelle del af den festlige dimission i FrederiksborgCentrets store sal. Og familie, pårørende, uddannelsesapoteker og repræsentanter for Danmarks Apotekerforening, Pharmakon og Farmakonomforeningen var mødt talstærkt op for at fejre årets nyuddannede farmakonomer.

Der blev holdt taler om de nydimitteredes mange muligheder, der blev uddelt gaver til årets (to) højeste snit (11,2!) og til en farmakonom, der særligt havde bidraget til holdets sociale liv med sin smittende latter - og så blev der uddelt eksamensbeviser. Og klappet!

Du kan læse den fulde reportage fra dimissionen i næste nummer af Farmakonomen, der udkommer efter sommerferien. Du kan se flere billeder fra dimissionen på Farmakonomforeningens Instagramkonto @farmakonom.