nyheds banner

Husk medlemskab FØR tilmelding til elevweekend!

Der er rift om pladserne til elevsektionens generalforsamling, elevweekenden. Og elevweekenden er kun for medlemmer. Ved at have styr på dit medlemskab allerede nu, så undgår du at andre løber med pladserne, før dit medlemskab er registreret.

Din fagforening arbejder for dig
Som medlem er du en del af et stort farmakonomfællesskab, der arbejder på at skabe synlighed og ordentlige løn- og arbejdsvilkår for farmakonomer. Farmakonomforeningens kerneydelse er at sikre din løn, dine ansættelsesvilkår og din tryghed på arbejdspladsen.
På rigtig mange farmakonomarbejdspladser er der en farmakonom, der er tillidsrepræsentant. Som medlem af Farmakonomforeningen kan du altid søge hjælp hos din tillidsrepræsentant. Du kan også altid kontakte foreningens sekretariat, hvis du har brug for hjælp eller sparring til at håndtere noget i dit arbejdsliv.

Du melder dig ind her

Elevweekenden: fokus på faglighed og socialt samvær
Det er få generalforsamlinger, der er så meget rift om at komme med til som Farmakonomforeningens elevweekend. Men programmet er også spændende, med faglig messe, politiske diskussioner og oplæg om fagets udvikling, socialt samvær og stor temafest. På den måde er elevweekenden med til at skabe grobund for et godt fællesskab på tværs af både årgange og geografi.

Se her for tilmelding til elevweekend
Der bliver åbnet for tilmelding mandag den 2. december kl. 19.00. Til den tid kan du finde tilmeldingslinket her