nyheds banner

Jeg kan 100% anbefale at deltage!

Sådan lyder det fra Stine Vitved, der tidligere har deltaget på en projektworkshop med Anton Pottegård. På workshoppen får man hjælp til at komme fra idé til projekt.

Hvis du er apoteksansat og har en god idé til et fagligt projekt kan du komme med, når der afholdes en projektworkshop i Farmakonomforeningens nye lokaler på Ramsingsvej 30 i Valby den 15. maj 2019 fra 9.30 -16.30. Workshoppen er gratis.

Faglig gnist
Stine Vitved havde netop en faglig idé, der havde tændt en gnist i hende. Hun blev opmærksom på muligheden for at deltage i projektworkshoppen, fordi en kollega havde deltaget og efterfølgende havde været med på FIP med sit projekt. Hun opfordrede Stine til at kaste sig ud i projektmageriet – og til at deltage i projektworkshoppen.

- Jeg er igangsætter-typen, så det lød spændende.

I sidste ende blev det til projektet ”Astma – og hvad så?” om compliance.

Det blev også til en tur på FIP med projektet, der i dag lever videre i Stines daglige rådgivning i skranken og i hendes samtaler med de elever, hun er uddannelsesansvarlig for.

Farmakonomfagligheden i spil
Samtidig oplevede hun, at de kunder, som hun i projektforløbet stillede spørgsmål både via spørgeskema og opfølgende telefonsamtaler, tog rigtig godt imod projektet. Emnet var vigtigt for dem, og de følte sig set, både som medicinbrugere og som mennesker.

- Vi har den faglige viden til at opfange signaler, og det er meget tilfredsstillende at gå i dybden med.

Workshop giver projektfaglig ballast
Projektworkshoppen var på mange måder afgørende i forhold til at få gjort projektet stærkt nok. For Anton Pottegård, der kører workshoppen er virkelig, virkelig dygtig understreger Stine igen og igen. Han udfordrer også deltagerne:

- Man skal være forberedt på at få vendt sin idé helt på hovedet.

Hun fortsætter:

- Han prikker til de svage steder ved ens idé, men det gør ens projekt SÅ meget bedre. Han er god til at stille gode spørgsmål, så man til sidst får det kogt ned til essensen. Jeg har virkelig kun ros til ham!

Der var også elementer i det at lave et projekt, som Stine ikke havde tænkt over inden hun deltog i workshoppen. Her gav Anton Pottegård en god gennemgang af hvilke faldgruber og barrierer, man skal være opmærksom på, når man starter et projekt.

- Jeg kan 100% anbefale andre at deltage i workshoppen. Og jeg kommer også selv til at gøre det igen. Jeg har en idé i baghovedet.

 

Du kan læse mere og tilmelde dig projektworkshoppen her.

Du kan læse mere om mulighederne for at søge projektstøtte fra Udviklingspuljen her

Hvis du har ubesvarede spørgsmål til projektworkshoppen eller mulighederne for at få støtte til en projektidé fra Udviklingspuljen, så kan du kontakte Ann Moon Raagaard på amr@farmakonom.dk.