nyheds banner

Medlemsfordele: Lidt luksus i hverdagen

Mange af Farmakonomforeningens medlemmer sparer penge ved at benytte de kontante fordele og bonusordninger, der følger med medlemskabet. Læs her, hvilken værdi det kan give.

804.000. Så mange kroner i bonus optjente Farmakonomforeningens medlemmer sidste år ved at være tilmeldt Forbrugsforeningen, når de handlede i butikker og webshops som Silvan, Imerco, Stylepit og Lagkagehuset. Dermed trillede der i snit en bonus på 1.066 kroner ind på kontoen hos hver af dem.

Forbrugsforeningen er en af de goder, du som medlem af Farmakonomforeningen har adgang til, som giver kontante fordele i hverdagen. Via Forbrugsforeningen kan du handle i mere end 4.000 fysiske butikker og 500 webshops.

En anden måde at spare penge er ved at tilmelde dig LogBuy, som giver rabat i en lang række fysiske butikker, men også gode muligheder for rabat ved netshopping.

Jeg bruger det hele tiden
Farmakonomforeningen tog i slutningen af året pulsen på medlemstilfredsheden med rabatordningen hos LogBuy.

Undersøgelsen viste, at næsten halvdelen af de adspurgte medlemmer havde benyttet sig af LogBuy. Hver tredje bruger det et par gange eller tre om året, mens knap hver tredje bruger rabatordningen 5-10 gange om året eller mere. Og i kommentarfeltet lød det blandt andet: “Det er så smart, og jeg bruger det hele tiden” og “Dejligt med LogBuy. Det ville være ærgerligt, hvis det ikke kan fortsætte”.

 

HVORDAN BRUGER MEDLEMMERNE DE KONTANTE FORDELE?

Kim van Heesch Hergot, Løve Apotek Nykøbing F.:
– For 2½ år siden skulle vi på ferie i Jesperhus Feriepark, og jeg havde hørt, at LogBuy gav rabat – sådan kom jeg i gang med at bruge LogBuy, og siden er det blevet til flere miniferier for ingen penge.
– Sidste år var vi ved Skallerup Seaside Resort, og det var bare den bedste ferie. Når man har små børn, er en ferie med fri adgang til legeplads og badeland ren afslapning for os.
– Mit gæt er, at jeg sparer 2-3.000 kroner om året på den måde. Og det er da værd at tage med. Men det er ikke bare pengene – det er de oplevelser til familien, vi ellers ikke ville få. Det giver måske lige råd til to miniferier i stedet for en. Det kan man virkelig mærke. Og så gør det måske også, at jeg selv nogle gange får et  par sko, jeg ellers ikke ville unde mig selv – en lille luksus i hverdagen
 
Mette Eid, Tjellesen Max Jenne:
– Hver gang jeg skal handle på en hjemmeside, tjekker jeg i LogBuy-app’en, om der er en
rabat. Og efterhånden ved jeg jo, hvor jeg skal kigge. 
– Jeg bruger mest LogBuy til at handle tøj og legetøj til min datter og nogle enkelte ting til
mig selv. På den måde får jeg råd til lidt dyrere mærker.
– Det er faktisk virkelig sjældent, at jeg køber noget uden at få rabat. Så skal det være noget,
jeg virkelig gerne vil have.
– Jeg vil tro, jeg på den måde sparer omkring 2.000 kroner om året. Og jeg ville være ked af at undvære det.

 

Læs om, hvilke medlemsfordele du har, og hvordan du bruger dem her. Læs, hvordan andre medlemmer gør brug af deres kontante medlemsfordele i Farmakonomen 3, som du finder her eller har modtaget med posten.