nyheds banner

Så virker tilmeldingen til tandforsikringen

Du finder tilmeldingsblanketten på Apotekerforeningens medlemsnet. Tilmeldingsfristen er forlænget til og med den 15. februar.

Apotekerforeningen har meddelt, at den elektroniske tilmeldingsblanket, man skal bruge til at tilmelde ægtefælle/samlever og børn mellem 18 og 25 år til den nye overenskomstsikrede aftale om tandforsikring nu virker.

Du finder tilmeldingsblanketten på Apotekerforeningens medlemsnet under Ledelse / Personalejura / Overenskomster og aftaler. Klik på dokumentet ”Tandforsikring – tilmeldingsblanket for ægtefælle/samlever og børn. Du finder linket til tilmeldingsblanketten i bunden af dokumentet.

(Her er link til medlemsnettet)


Frist for tilmelding
Der har hidtil været et vindue på 30 dage fra den 1. januar til at tilmelde ægtefælle/samlever og børn. Men da Apotekerforeningen indtil nu har haft problemer med at få tilmeldingsblanketten til at virke, er fristen forlænget til den 15. februar 2019.


Ikrafttræden og præmiebetaling
Vær opmærksom på, at datoen for tilmelding får betydning for datoen for ikrafttræden og præmiebetaling. Dette står også beskrevet i dokumentet ”Tandforsikring – tilmeldingsblanket for ægtefælle/samlever og børn.


En overenskomstsikret aftale
Farmakonomelever og farmakonomer på privat apotek, der arbejder over 35 timer om måneden, er automatisk omfattet af forsikringen, medmindre de aktivt fravælger den.

Farmakonomforeningen er fortsat i dialog med Apotekerforeningen om, hvorvidt ordningen lever op til den aftale, vi lavede i forbindelse med overenskomsten.