nyheds banner

Vi vil være endnu klogere på jeres hverdag

Farmakonomforeningens hovedbestyrelse besøger jævnligt arbejdspladser rundt om i landet for at få et kig ind i farmakonomernes dagligdag. Senest slog apoteker og medarbejdere i Glostrup dørene op.

Der er lagt et stramt program for dagen. Farmakonomforeningens formand Christina Durinck og næstformand Ann-Mari Grønbæk er på arbejdspladsbesøg på Glostrup Apotek, som både tæller dosispak, magistrel produktion, hovedapotek og filial.

– Vi vil så gerne se den virkelighed, I befinder jer i, så vi kan blive endnu klogere på jeres hverdag. Det prioriterer vi meget højt, indleder Christina Durinck.

Arbejdspladsbesøget begynder i et industrikvarter i Glostrup, hvor farmakonom Sune viser rundt på Glostrup Dosispak. Turen går forbi maskinen, der afblistrer tabletter, og videre omkring kollegerne, der dirigerer de store dosismaskiner til at fordele de rette doser.

Formiddagen fortsætter hos Magistrel Produktion i Glostrup, hvor farmakonom og tillidsrepræsentant Sanne R. Avnbøg viser rundt. Her kimer telefonerne, og medarbejderne myldrer mellem hinanden for at få produceret og pakket alle de håndlavede cremer, kapsler og dråber. Sanne selv skal i gang med at producere kapsler til et klinisk forsøg med cannabis.

– Det er så spændende at se, udbryder Christina Durinck begejstret, da en medarbejder viser hende, hvordan en af stedets få maskiner udriver cremer.

 

Faglig stolthed
Turen slutter på Glostrup Apoteks hovedapotek og apoteksfilial.

– Det er rigtig godt, at I kommer ud og besøger os, siger apoteker Kristian Østergaard Nielsen og fortsætter:

– Vi vil jo gerne vise vores arbejdsplads frem, så jeres arbejde kan afspejle jeres medlemmers hverdag og de forskellige sektorer. Det kræver, at I ser virkeligheden i et bredt perspektiv og ser, hvordan faggrupperne arbejder tæt sammen.

Da dagen er omme, er både Ann-Mari Grønbæk og Christina Durinck blevet klogere på farmakonomernes hverdag, forsikrer de.

– Det var tydeligt at mærke en stolthed omkring faget og se, hvordan farmakonomerne formår at arbejde sammen – både internt og med andre faggrupper. Besøget viser, hvordan glade medarbejdere giver glade kunder, siger Christina Durinck.

 

VIL I HAVE BESØG?
Apotekssektoren er i rivende udvikling, og derfor er det vigtigt for Farmakonomforeningens hovedbestyrelse at have fingeren på pulsen og få indblik i de mange forskellige måder, hvorpå hverdagen former sig for landets farmakonomer.

Vi besøger derfor apoteker i både byer og på landet og såvel store enheder som små filialer. Vi besøger også offentlige arbejdspladser, sygehusapoteker, kommuner, lægepraksisser og farmakonomarbejdspladser i industrien.

Har du og dine kolleger lyst til at vise jeres hverdag frem? Så send en mail til ff@farmakonom.dk.