Seniorklubben Region Hovedstaden

Besøg og rundvisning på Museum Ragnarock, Roskilde

Vores første møde efter en forhåbentlig solrig sommerferie, er torsdag den 30. august 2018, hvor vi mødes på Museum Ragnarock, Musicon, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde. Vi mødes senest kl 10.45 indenfor i museet, da rundvisningen starter præcis kl. 11.  Den varer ca 1 time.

Ragnarock er et museum for pop, rock og ungdomskultur, og det fokuserer, udover på musikken, også på ungdomskulturens udvikling og dens indflydelse på musikken. Vi skal med andre ord en tur ud ad nostalgiens landevej. Læs selv mere på museumragnarock.dk , hvor der også findes anvisninger for transport dertil/parkering.

Efter rundvisningen går vi til Cafe Ragnarock, hvor der er booket borde til os. Her hygger vi med frokost. Dertil en øl, sodavand eller et glas vin.

Deltagerbetaling, der er med til at dække guidet rundvisning, frokost samt drikkevarer, er 150 kr som I bedes have med i kontanter.

Tilmelding på mail: alice-rasmussen@mail.dk senest den 12. august. Anfør venligst fornavn, efternavn samt telefonnummer på tilmeldingen.