Nyheder

Nyt fra Farmakonomforeningen

28-02-2015 Farmakonomforeningen og Sundhedskartellet indgik tidligt lørdag morgen et endeligt overenskomstforlig med KL for det kommunale område. De generelle forhandlinger sluttede for knap to uger siden og med resultatet af de specielle forhandlinger er vi nu endeligt i mål.
 • Ny formand for den offentlige sektion

  27-02 - 2015 Tina van der Klein er ny formand for den offentlige sektion og dermed også medlem af Farmakonomforeningens hovedbestyrelse.
 • Ny formand i pensionskassen

  24-02 - 2015 Farmakonomforeningens hovedbestyrelse har udpeget advokat Jesper Hjetting til ny formand for Pensionskassen for Farmakonomer.
 • OK15 Danske Regioner: Mere pension og mere i anciennitetstillæg

  21-02 - 2015 Natten mellem fredag og lørdag lykkedes det Farmakonomforeningen og Sundhedskartellet at lande de afsluttende forhandlinger på det regionale område. Der er tale om en treårig overenskomstperiode, der sikrer de regionalt ansatte generelle lønstigninger på 5,39 procent inkl. reguleringsordningen

Job

Ledige stillinger

 • 1159 København K

  01-01 - 0001 Kommunikationsstærk medarbejder. Farmakonomforeningen søger en kommunikationsmedarbejder med interesse for at arbejde i en faglig organisation, hvor medlemsperspektivet er i højsædet.
 • 3250, Gilleleje Apotek

  27-02 - 2015 Har du lyst til et job i apotekssektoren og til at være en del af et skranketeam, hvor kunden er i centrum, og hvor arbejdsopgaver løses ved en fælles indsats, så er muligheden her.
 • 2620, Albertslund / 2665, Vallensbæk Apotek

  25-02 - 2015 Faglig kompetent farmakonom søges til fuldtidsstilling, evt. vikariat.

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, og er valgt for en 2-årig periode. Christina er 33 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.