Nyt fra Farmakonomforeningen

22-08-2019 Indflydelse. Indsigt i den politiske udvikling i forhold til faget. En hyggelig aften i godt selskab. Og mulighed for at stille op til bestyrelsen. Det er dét, du får med, når der i efteråret holdes generalforsamlinger i Farmakonomforeningens regioner og sektioner.
  • Spring ud eller støt op!

    19-09-2019 Kan du lide at tage ansvar og gå i dialog med andre? Så kan det være, at du skal overveje at blive tillidsrepræsentant. Ellers så tal med dine kolleger og find i fællesskab frem til, hvem I støtter op om. Det er nemlig vigtigt at have en tillidsrepræsentant. Og der er valg til efteråret.
  • Værd at vide for farmakonomelever

    19-09-2019 Der er meget at holde styr på, når man starter som farmakonomelev. For at hjælpe elevmedlemmerne har Farmakonomforeningen lavet en liste med svar på de hyppigst stillede spørgsmål.
  • Kan timerne gå i minus på privat apotek?

    19-09-2019 Mange farmakonomer kontakter sekretariatet med spørgsmål om arbejdstid - og særligt når arbejdstiden varierer. Det store spørgsmål er: Kan timerne gå i minus?

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, hvor hun blev valgt for en 2-årig periode. I september 2016 blev hun genvalgt for en 4-årig periode. Christina er 37 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.