Nyt fra Farmakonomforeningen

29-08-2018 Det er konklusionen i en ny rapport, som farmakonomernes hovedorganisation, FTF, har fået lavet.
  • Få støtte til dit faglige projekt

    13-09-2018 Har du en god idé til et fagligt projekt? Og er du ansat som farmakonom på et privat apotek? Så kan du også få støtte fra Udviklingspuljen.
  • Kan timerne gå i minus på privat apotek?

    13-09-2018 Mange farmakonomer kontakter sekretariatet med spørgsmål om arbejdstid – og særligt når arbejdstiden varierer. Det store spørgsmål er: Kan timerne gå i minus på privat apotek?
  • Arbejdsmiljørådgiver: Trivsel er jeres fælles ansvar

    13-09-2018 Det er en væsentlig ledelsesopgave at sikre et godt psykisk arbejdsmiljø. Men der er heldigvis også noget, du og dine kollegaer kan gøre for at hjælpe hinanden af med knuden i maven.

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, hvor hun blev valgt for en 2-årig periode. I september 2016 blev hun genvalgt for en 4-årig periode. Christina er 37 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.