Nyt fra Farmakonomforeningen

17-08-2017 For at I kan få mest muligt ud af jeres forening, har vi brug for at indsamle og opdatere jeres e-mailadresser.
  • Få indflydelse på dit arbejdsliv på privat apotek

    18-08-2017 I løbet af efteråret afholder regionerne generalforsamlinger. Mød op, bliv klogere og deltag i debatten om overenskomstforhandlingerne 2018. Det bliver ’Short, sweet and to the point’, lover formand Christina Durinck.
  • Hvor står man, hvis ens arbejdsplads bliver solgt fra?

    17-08-2017 Apoteksverdenen har ændret sig, filialer og udsalg bliver flittigt oprettet og nedlagt, men også købt og solgt. Men hvad betyder et salg for de ansatte?
  • Sammen skaber vi en bedre forening

    15-08-2017 Vi har altid vidst, at farmakonomer er enormt engagerede i deres fag og arbejde – og ikke mindst i deres forening. Nu har vi også dokumentation på det.

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, hvor hun blev valgt for en 2-årig periode. I september 2016 blev hun genvalgt for en 4-årig periode. Christina er 36 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.