Nyt fra Farmakonomforeningen

05-01-2018 I et nyt udspil omtalt i Berlingske Tidende fredag den 5. januar lægger regeringen op til, at apotekerne skal kunne udlevere medicin til borgere, der er i stabil behandling, og dermed spare dem for turen omkring lægen for at forny recepten.
  • FIP 2018: Tid for ansøgning

    09-01-2018 Har du mod på at få en faglig oplevelse for livet? Og har du en god idé til et fagligt projekt?
  • Udveksling af krav til ny overenskomst

    08-01-2018 Farmakonomforeningen og Danmarks Apotekerforening har i dag præsenteret krav for hinanden som led i forhandlingerne om OK18.
  • Penge til flere og bedre lægehuse

    03-01-2018 Der skal etableres læge- og sundhedshuse, hvor borgerne kan finde en bred palet af højt kvalificerede sundhedstilbud. Sådan lyder det i sundhedsministeriets udspil "Sundhed, hvor du er", som netop er lanceret.

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, hvor hun blev valgt for en 2-årig periode. I september 2016 blev hun genvalgt for en 4-årig periode. Christina er 36 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.