Nyt fra Farmakonomforeningen

19-11-2016 Skønt 70 år på bagen fremstår Farmakonomforeningen i dag som en moderne og professionel sparringspartner - ikke blot for farmakonomer, men for alle aktører i sundhedsvæsnet.
  • Farmakonomforeningens historie – nu som video

    02-12-2016 Kender du historien om, hvordan det hele startede? I forbindelse med Farmakonomforeningens 70 års jubilæum har sekretariatet lavet en video med foreningens historie.
  • Hvad sker der på industriområdet?

    02-12-2016 Hvad arbejder foreningens ildsjæle med på industriområdet? Det kan du få en idé om ved at læse med her.
  • Hvordan laver man et fagligt projekt?

    02-12-2016 Hvad gør man, hvis man har en idé til et fagligt projekt på privat apotek - og hvordan går man fra spirende idé til implementeret projekt? Den 29. november blev der holdt en workshop, hvor deltagerne kunne finde ud af netop dét.

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, hvor hun blev valgt for en 2-årig periode. I september 2016 blev hun genvalgt for en 4-årig periode. Christina er 35 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.