Nyt fra Farmakonomforeningen

29-08-2018 Det er konklusionen i en ny rapport, som farmakonomernes hovedorganisation, FTF, har fået lavet.
  • Ny samarbejdsaftale skal sikre billigere sygehusmedicin

    19-09-2018 I går underskrev sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) og hendes norske kollega Bent Høie en aftale om, at de to lande vil forhandle sammen, når der skal indkøbes sygehusmedicin.
  • Få støtte til dit faglige projekt

    13-09-2018 Har du en god idé til et fagligt projekt? Og er du ansat som farmakonom på et privat apotek? Så kan du også få støtte fra Udviklingspuljen.
  • Kan timerne gå i minus på privat apotek?

    13-09-2018 Mange farmakonomer kontakter sekretariatet med spørgsmål om arbejdstid – og særligt når arbejdstiden varierer. Det store spørgsmål er: Kan timerne gå i minus på privat apotek?

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, hvor hun blev valgt for en 2-årig periode. I september 2016 blev hun genvalgt for en 4-årig periode. Christina er 37 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.