Nyt fra Farmakonomforeningen

08-02-2019 Selvom påsken falder sent i år, så er det på høje tid at få set på vagtplanlægningen i påsken. Her er hvad du skal være opmærksom på.
  • Vi vil være endnu klogere på jeres hverdag

    18-02-2019 Farmakonomforeningens hovedbestyrelse besøger jævnligt arbejdspladser rundt om i landet for at få et kig ind i farmakonomernes dagligdag. Senest slog apoteker og medarbejdere i Glostrup dørene op.
  • Alle skal opruste i slaget mod superbakterierne

    07-02-2019 Prognosen lyder, at 10 millioner mennesker i år 2050 vil dø af bakterieinfektioner. På sygehusene har man for alvor taget kampen op mod superbakterierne, og farmakonomer er med i frontlinjen.
  • Nyt grønt trykkeri sikrer 100 procent bæredygtighed

    05-02-2019 Ved årsskiftet har Farmakonomen skiftet trykkeri til KLS PurePrint, som er et af verdens grønneste trykkerier. Fremover trykkes Farmakonomen (og mange af vores tryksager) 100 procent bæredygtigt.

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, hvor hun blev valgt for en 2-årig periode. I september 2016 blev hun genvalgt for en 4-årig periode. Christina er 37 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.