Nyheder

Nyt fra Farmakonomforeningen

27-03-2015 Urafstemninger på det kommunale og regionale område samt på Pharmakon er afsluttet. Alle med godkendt resultat.
  • OK15: Ny overenskomst – nu på tryk

    25-03 - 2015 Den nye overenskomst for farmakonomer på privat apotek er nu færdigredigeret og vil blive sendt ud til alle medlemmer på privat apotek. Du kan også læse den her på hjemmesiden.
  • En a-kasse med styr på sagerne

    20-03 - 2015 FTF-A, som er farmakonomernes a-kasse, leverede et flot økonomisk resultat og medlemsvækst. Det skaber et solidt grundlag for den fortsatte udvikling af FTF-A.
  • OK15: Urafstemning skudt i gang på det offentlige område

    16-03 - 2015 Urafstemningsmaterialet er nu sendt ud til alle medlemmer på det offentlige område. Hovedbestyrelsen anbefaler at stemme ja til resultatet.

Job

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, og er valgt for en 2-årig periode. Christina er 33 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.