Nyt fra Farmakonomforeningen

02-11-2018 Ved en fejl er der kommet forkerte girokort ud til ca. 150 medlemmer. Girokort, der står med betalingsdato den 3. december, skal IKKE betales.
  • Minister undersøger autorisation af farmakonomer

    08-11-2018 Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) har bedt Styrelsen for Patientsikkerhed undersøge muligheden for en autorisationsordning for farmaceuter og farmakonomer. Det er positive toner, mener Farmakonomforeningen
  • Farmakonomer spotter smartere veje

    27-10-2018 Efter to års succes ansætter Aabenraa Kommune nu flere farmakonomer til sygeplejen. For farmakonomer effektiviserer det, der fylder allermest i arbejdet: Medicinhåndtering, fortæller områdeleder.
  • Din TR er klædt på om arbejdstid

    25-10-2018 Tillidsvalgte farmakonomer fra hele landet har været til undervisningsdag i Farmakonomforeningen, så de kan rådgive dig og dine farmakonomkolleger endnu bedre. Se, hvad de har bragt med sig hjem

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, hvor hun blev valgt for en 2-årig periode. I september 2016 blev hun genvalgt for en 4-årig periode. Christina er 37 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.