Nyheder

Nyt fra Farmakonomforeningen

29-08-2014 Skolebestyrelse. Kirkens Korshær. Farmakonomforeningens kommende næstformand er vant til at involvere sig. Nu gælder det farmakonomer og deres vilkår.
 • Farmakonomforeningen mener…

  22-08 - 2014 Farmakonomforeningen har indsendt høringssvar om lovudkastet til den kommende apoteksmodernisering. Foreningen er overvejende positiv, men har mange konkrete forslag til rettelser.

 • Mere i pension

  20-08 - 2014 Danske Regioner og Sundhedskartellet har nu gjort områdetillæggene for sygehusansatte farmakonomer fuldt pensionsgivende.

 • Christina Durinck kommende formand

  15-08 - 2014 Christina Durinck er valgt til formand for Farmakonomforeningen ved fredsvalg. Ny næstformand bliver Dorte Brix Høglund. Det nye formandskab tiltræder 21. november.

Job

Ledige stillinger

 • 6920 Videbæk Apotek

  29-08 - 2014 Videbæk apotek mangler en farmakonom.

 • Vikar til Færøerne

  25-08 - 2014 Nu har du mulighed for at arbejde på Færøernes største apotek

 • 1159, Farmakonomforeningen

  25-08 - 2014 Farmakonomforeningen søger en engageret og erfaren forhandlingschef & teamkoordinator. Stillingen indebærer ansvar for forhandlinger, samt koordinering og det faglige ansvar for ”Team rådgivning og forhandling”. Teamet rådgiver og forhandler for foreningens medlemmer og tillidsrepræsentanter på det offentlige og private arbejdsmarked.

Formandens weblog

"Desværre bærer Apotekerforeningens høringssvar præg af, at de har valgt at bruge lejligheden til at tilsidesætte en stor faggruppe nemlig farmakonomerne og i stedet dyrke deres faginteresse som farmaceuter."

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.