Nyt fra Farmakonomforeningen

19-10-2016 Feltet af kandidater til foreningens næstformandspost er nu indsnævret til to – i en ny valgrunde.
  • Leo Pharma har varslet omorganisering

    14-10-2016 I alt 400 stillinger forventes indenfor det næste år nedlagt på verdensplan samtidig med, at 200 nye stillinger forventes oprettet.
  • Hvem vil DU have som næstformand?

    11-10-2016 Tre kandidater kæmper lige nu om at blive Farmakonomforeningens næstformand. Har du husket at stemme på din foretrukne kandidat?
  • Hold styr på ferien hvis du er gået op eller ned i tid

    11-10-2016 Hvis du har ændret din arbejdstid i forhold til optjeningsåret, kan du få beregnet feriedifference på din lønseddel, når du holder ferie. Det betyder at du vil få enten mere eller mindre i løn, end du er vant til.

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, og er valgt for en 2-årig periode. Christina er 35 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.