Nyt fra Farmakonomforeningen

07-06-2019 Farmakonomforeningen er flyttet til nye lokaler i Valby. Det vil glæde os, hvis du vil være med til at fejre flytningen med os fredag den 21. juni 2019, klokken 14.00-17.00.
  • Fuld fart over Folkemødet

    14-06-2019 Farmakonomer kan gøre en forskel i en hverdag, hvor der skal bedre styr på medicinhåndteringen rigtig mange steder. Det er Farmakonomforeningens budskab på Folkemødet i Allinge.
  • Sådan får du styr på din løn som leder

    13-06-2019 Uanset om du er leder på privat apotek, i industrien eller du er offentlig ansat, så er det vigtigt at have et blik for, om du får den rette løn. Afspejler lønnen de opgaver, du har – og er du indplaceret på det rette niveau i forhold til dine lederkolleger, eller andre ledere i organisationen?
  • Det er godt at være nysgerrig

    13-06-2019 På årets Lederforum blev der sat fokus på arbejdsmiljø og arbejdsglæde. For Mette Olesen Nørgaard ramte det plet i forhold til, hvad hun har fokus på.

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, hvor hun blev valgt for en 2-årig periode. I september 2016 blev hun genvalgt for en 4-årig periode. Christina er 37 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.