Nyheder

Nyt fra Farmakonomforeningen

29-04-2016 Samme dag som Sundheds- og Ældreminister Sophie Løhde fremlagde nye nationale mål for sundhedsvæsenet, var Farmakonomforeningens formand Christina Durinck inviteret til kaffe hos ministeren.

Job

Ledige stillinger

  • 8200, Trøjborg Apotek

    25-05 - 2016 Fast stilling som farmakonom. Er du nyuddannet eller trænger du til nye udfordringer - så er her en mulighed. Vi er et team på 11 farmakonomer, 4 farmaceuter, 4 farmakonomelever, 2 servicemedarbejdere og 1 apoteker, som søger en ny kollega. Arbejdsstedet er Trøjborg Apotek i Aarhus.
  • 4300, Holbæk Løve Apotek

    23-05 - 2016 Er du vores nye medarbejder på Holbæk Løve Apotek?? Vi søger hurtigst muligt en frisk, smilende, selvstændig og salgsorienteret farmakonom til Holbæk Løve apotek, som er et moderne apotek med den nyeste teknologi (bl.a. har vi Rowa-robot).
  • 2820 Gentofte Apotek / 2730 Herlev Apotek

    23-05 - 2016 Farmakonom til Gentofte og Herlev apotek - Logistik. 1. maj blev Gentofte og Herlev apotek lagt sammen, og vi er i den spæde start med at harmonisere vores arbejdsprocesser på de to enheder. Har du lyst til at deltage i det spændende arbejde at få to forskellige apoteker til at arbejde sammen, er du måske den farmakonom vi leder efter.

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, og er valgt for en 2-årig periode. Christina er 35 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.