Nyt fra Farmakonomforeningen

02-03-2017 Hvad er vigtigt for dig? Det vil vi gerne vide. Hjælp os – og vær med i lodtrækningen om en iPad Air.
  • Bliver du varslet, når der sker ændringer af arbejdstiden?

    21-03-2017 Nogle farmakonomer på privat apotek oplever, at de med få dages varsel bliver bedt om at dække en vagt for en kollega, grundet fravær. Eller bedt om at møde på en anden enhed i et andet tidsrum end planlagt. Og det gør de gerne – men det skal aflønnes rigtigt.
  • Det halter med information om medicin til patienterne

    21-03-2017 Op mod halvdelen af indlagte patienter mangler information om deres medicin, viser ny undersøgelse om patienters oplevelser på hospitalet.
  • Brug lønpuljen

    21-03-2017 Alle private apoteker har en pulje til lokal løndannelse. Det er penge, der skal gå til dig eller dine kolleger. Husk at få pengene brugt senest med aprillønnen – ellers forsvinder pengene fra apoteket.

Ledige stillinger

Formanden

Christina Durinck er formand for Farmakonomforeningen. Hun tiltrådte i forbindelse med landsmødet i november 2014, hvor hun blev valgt for en 2-årig periode. I september 2016 blev hun genvalgt for en 4-årig periode. Christina er 36 år og uddannet fra Sct Pauls Apotek i Århus. Hun var frem til formandsvalget ansat på Sønderbro Apotek i København, som hun stadig bevarer en tilknytning til. Christina har været næstformand i Farmakonomforeningen i 7 år og var som farmakonomelev formand for elevsektionen i 2 år.

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.