Nyheder

Nyt fra Farmakonomforeningen

09/04-2014 Påsken nærmer sig, og dermed hellidagsvagterne på landets døgnapoteker. Vi giver her et hurtigt rids af reglerne omkring honorering af arbejde på helligdage på privat apotek.
  • Privat apotek: Husk at overføre restferie

    03/04 - 2014 Farmakonomer på privat apotek kan overføre op til to ugers ferie til næste ferieår efter aftale med apotekeren. Apotekerforeningen har et skema, der skal bruges.

  • Vaccinesalg rammer farmakonomer

    31/03 - 2014 Statens Serum Institut (SSI) skal sælge deres vaccineproduktion og diagnostika. Farmakonomforeningen advarer mod salget, der berører op til 23 farmakonomer.

  • KL overenskomst på plads

    28/03 - 2014 I foråret 2013 indgik Farmaknomforeningen for første gang overenskomst med KL. Overenskomsten er nu korrekturlæst.

Job

Ledige stillinger

Formandens weblog

"Men jeg kan forsat ikke forstå, hvorfor det danske apotekssystem er med i rapporten. Jeg forstår ikke at dygtige folk med forstand på økonomi skal komme med forslag på et konkret sundhedsområde. Handler medicin kun om penge og produktivitet eller handler det om, at mennesker skal blive raske og at de kun lige tager den medicin de har brug – og hverken for lidt eller for meget? Det handler selvfølelig om, at folk skal være raske eller i hvert fald lindrer deres sygdoms symptomer."

Regioner & sektioner

Her finder du en oversigt over din regionsbestyrelse, og hvilke møder og aktiviteter, der foregår i netop din region/sektion - og hvornår.