Er du ny leder?

Som leder er det vigtigt at blive støttet i sit lederskab. Derfor har Farmakonomforeningen en række tilbud til farmakonomledere.

Sørg derfor for, at det står registreret i dine medlemsoplysninger, at du er leder. (Tjek dine medlemsoplysninger her).

Farmakonomforeningens tilbud til ledere
Når du er registreret som leder hos Farmakonomforeningen, får du:

- Nyhedsmail for ledere: 4 gange årligt udsendes en nyhedsmail til ledere i Farmakonomforeningen. Her kan du læse om ledelse, og du vil få informationer om bl.a. arrangementer og andre tilbud til ledere.

- Netværk for ledere: Farmakonomforeningen har etableret ledernetværk over hele landet og supplerer løbende disse netværk med nye ledere, der ønsker at træde ind. Et netværk kan være en fantastisk støtte til dig, der er ny leder og ønsker at lære noget om lederrollen. I ledernetværk kan du både som ny og som erfaren leder få sparring fra andre ledere.  Læs mere om netværk her.

Hvis du ønsker at indgå i et netværk, kan du udfylde denne blanket  og sende den til Farmakonomforeningen på ff@farmakonom.dk.

- Lederforum: Farmakonomforeningen afholder flere forskellige inspirationsdage for ledere i løbet af året. Lederforum er en dag for alle ledere i Farmakonomforeningen, hvor vi hæver blikket og bliver klogere på egen og andres praksis som ledere. Du kan læse om Lederforum 2018 her.

- Lederudviklingsdagen: Er en dag,  der retter sig alene mod souschefer og filialledere på privatapotek. Dagen bliver arrangeret i samarbejde mellem Farmakonomforeningen og Danmarks Apotekerforening. Læs mere om Lederudviklingsdagen her 

- Rådgivning om din løn og ansættelse: Får du den rette løn, eller er der detaljer i din kontrakt, som du vil have sparring om? Så er du velkommen til at kontakte Farmakonomforeningens sekretariatet. Vi er optagede af at sikre den rette løn for alle ledere. Det hvad enten du er ansat på et privat apotek og dermed har en tillidsrepræsentant, eller om du er ansat i industrien eller det offentlige og selv skal forhandle. Har du brug for at sparre med os om dine opgaver, løn og dine ansættelsesforhold, så kan vi også klæde dig på til den næste lønsamtale med din leder.  

- Coaching for ledere. Farmakonomforeningen har sammen med CRECEA lavet en aftale om coaching af ledere. Det er et tilbud om coaching til en særlig god pris, som gælder for Farmakonomforeningens ledere. Er du interesseret i at læse mere om coaching af ledere, kan du finde det her.
Du kan også læse mere om coaching og udbyttet af dette i dette nummer af Farmakonomen


Hvordan bliver du registreret som leder?
Er du ikke allerede registreret som leder, så kan du på MinSide ændre dine medlemsoplysninger. Så vil du fremover modtage relevant information.

Hvis du har problemer med at blive registreret som leder på MinSide, så kontakt Farmakonomforeningen på tlf. 3312 0600. Det kan du gøre på alle hverdage mellem kl. 10.00 og 15.00.