Netværksdannelse

Farmakonomforeningen vil gerne skabe grundlag for udvikling af ledere gennem netværk. Derfor understøtter Farmakonomforeningen netværk på flere niveauer.

Som leder har du mulighed for at melde dig til et af de to overordnede netværk – et øst for Storebælt og et vest for Storebælt. Dette er store netværk, der mødes et par gange årligt og som udveksler erfaringer i en større gruppe. Hvis du ønsker at komme i kontakt med dette netværk kan du kontakte Farmakonomforeningen her

Dit lokale netværk

Derudover etableres mindre netværk for ledere for at understøtte den personlige og ledelsesfaglige udvikling. Dette på tværs af sektioner inden for et mindre geografisk område.

Formålet med disse netværk er at mødes 4 gange årligt med henblik på, at du som leder kan søge sparring bl.a. i forhold til eventuelle  ledelsesmæssige udfordringer. Hvis du har lyst til at blive en del af et netværk, skal du udfylde kontaktoplysninger og besvare spørgsmålene her og maile det til sekretariatet

Hvis du vil vide mere om netværk, kan du med fordel læse denne artikel og se materialet om netværk fra lederforum 2016. Materialet kan du finde her.