Pia H. Bølgestrand

Her kan du læse Pia H. Bølgestrands valgoplæg til posten som formand for Industrisektionen.

Hvem er jeg? 
Mit navn er Pia H. Bølgestrand. Jeg er 33 år og bosat i Vrå sammen med Andreas.


Professionelt
Jeg arbejder ved Med24. Det er en moderne virksomhed og en af de største danske webshops indenfor sundhed. Vi er 70 ansatte – heraf to farmakonomer. Vi har lager, pakkeri, kundeservice, indkøbs- og marketingafdeling i Løkken, hvorfra alt varetages. 

Jeg arbejder i marketing, hvor jeg er ansat som farmakonom og product manager. Jeg varetager leverandørkontakt, sortiment, kampagneplanlægning, faglig rådgivning til kundeservice ved fagspecifikke spørgsmål, udarbejdelse af tekster samt kvalitetssikring i forhold til gældende lovgivning for kosttilskud.

For nylig har jeg taget en efteruddannelse til vitamin- og mineralvejleder.


Privat
Når jeg har fri, går jeg i teatret og til koncerter. Så ofte jeg kan komme til det, er jeg også selv at finde på de skrå brædder i diverse teaterstykker på de lokale amatørscener.


Politisk
Jeg har noget på hjerte og har igennem længere tid haft et ønske om at engagere mig i bestyrelsen. Jeg har erfaring fra min tid i foreningens elevbestyrelse.

Farmakonomers rolle i industrien udvikler sig hele tiden. Det bør vores sektion i bestyrelsen også gøre.

Efter generalforsamlingen har vi den historisk set mindste bestyrelse. Jeg ser dette som et vink med en vognstang om at industrisektionen trænger til fornyelse. Jeg vil arbejde for at gøre den mere nærværende, vedkommende, attraktiv og synlig for medlemmerne. 

Jeg brænder for uddannelsesområdet og støtter foreningens strategi om, at gøre uddannelsen til en professionsbachelor. Jeg tror også at industrien derved lettere kan inddrages.

En styrkelse af farmakonomers jobmuligheder samt bedre muligheder for kurser og videreuddannelse i industrien, er en høj prioritet for mig.

 

undefined