Mai Kristensen Lind

Her kan du læse Mai Kristensen Linds valgoplæg til posten som formand for Region Hovedstaden.

Jeg hedder Mai Kristensen Lind, er 48 år og bor i Kokkedal med min familie.

Jeg har arbejdet i faget i 17 år og har de sidste 14 år været på Hørsholm Apotek, hvor jeg er logistikansvarlig og tillidsrepræsentant.

Jeg blev valgt ind i regionens bestyrelse i 2011 og har siden maj måned fungeret som konstitueret formand. Jeg valgte at gå ind i bestyrelsesarbejdet, fordi jeg er stolt af vores fag og gerne vil være med til at gøre en forskel.

Jeg har opnået bred erfaring med foreningens virke gennem deltagelse i arbejdsgrupperne ”Rekruttering og fastholdelse” og ”Farmakonomisering”. At være en del af disse arbejdsgrupper var utroligt udviklende og lærerigt set i lyset af farmakonomers arbejde på tværs af de forskellige sektorer.

Når jeg nu har indgivet mit kandidatur til formandsposten, er det, fordi jeg er overbevist om, at jeg kan være til gavn for alle farmakonomer ved at synliggøre og sætte fokus på faget, både lokalt og på landsplan.

De, som kender mig, ved, at jeg er engageret, arbejder fokuseret og velovervejet i mine handlinger, ligesom jeg kan bide mig fast og forsvare en sag, hvis det er nødvendigt.

Jeg sørger for at holde mig fagligt opdateret og har igennem mit arbejdsliv opbygget et godt og solidt netværk indenfor vores fag.

Et fag som er i rivende udvikling, hvor vi skal gøre, hvad vi kan for at følge med.

Udvikling af nye arbejdsområder, uddannelse og arbejdsforhold er blandt de emner, som jeg vil have fokus på.

Jeg håber også fremover at kunne bidrage til foreningens arbejde samt varetage alle medlemmers interesser her i regionen og på landsplan, så hvis I vil have en formand, der fortsat vil arbejde engageret og målrettet for vores sag, så skal I give mig jeres stemme.

 

undefined