Ledernetværk

Farmakonomforeningen vil gerne skabe grundlag for udvikling af ledere gennem netværk. Derfor har du som leder mulighed for at melde dig til et af de to overordnede netværk – et øst for Storebælt og et vest for Storebælt.

De to netværk mødes et par gange årligt og udveksler erfaringer i en større gruppe. Hvis du ønsker at komme i kontakt med et af de to netværk, bedes du kontakte Farmakonomforeningens sekretariat.

Lokale netværk

Derudover er der etableret mindre netværk for ledere for at understøtte den personlige og ledelsesfaglige udvikling. Netværkene er dannet på tværs af sektioner inden for et mindre geografisk område.
Netværkene mødes fire gange årligt med det formål at sikre, at du som leder kan få sparring i forhold til ledelsesmæssige udfordringer og andre ledelsesforhold. Hvis du har lyst til at blive en del af et netværk, skal du udfylde kontaktoplysninger og besvare spørgsmålene her og sende det til sekretariatet på: ff@farmakonom.dk

Hvis du vil vide mere om, hvordan du danner et netværk, og hvad du kan bruge det til, så kan du med fordel læse dette materiale


Emneord