Bruuns Apotek

Engageret farmakonom til Bruun’s Apotek.

Da en af vores dygtige medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer, har vi en ledig stilling. Vi tilbyder en stilling i et travlt og udviklende miljø. Vi har fokus på den gode kundebetjening, salg og service til kunderne samt faglighed og kvalitet.

Vi tilbyder en stilling, hvor du bliver en del af teamet i apoteket i Bruun’s Galleri. Har du interesse for markedsføring og salg, er vi en oplagt mulighed for dig, da placeringen i centeret har fokus på kunden. Alt efter dine kompetencer kan du være med til at forme jobbet. Så er du en smilende, imødekommende og engageret farmakonom, der helt naturligt giver kunden den bedste rådgivning og service samt en teamspiller, så er det dig, vi venter på.

Om du er nyuddannet eller har flere års erfaring er af mindre betydning, så længe du er selvstændig, serviceminded, uhøjtidelig og har et godt humør.

Bruun’s Apotek åbner i nye og større lokaler i Bruun’s Galleri 16. marts 2020.  Bruun’s Apotek er en del af virksomheden Åbyhøj, Hasle og Bruun’s Apotek. Vi er i alt 29 medarbejdere, heraf 14 farmakonomer og 4 farmaceuter. Apoteket er akkrediteret efter DDKM. Vi anvender CITO og er medlem af kæden A-apoteket.

Det er vores mål, at apoteket skal være et godt sted at komme for kunderne og en god arbejdsplads med fokus på udvikling og trivsel. Vi bestræber os hele tiden på at være på forkant og blandt de bedste. Vi lægger vægt på, at vi er et team, hvor alle har et medansvar for, at vi når vores fælles mål.

Arbejdstid 160 timer eller efter aftale. Tiltrædelse hurtigst muligt og gerne 1. april 2020.

Apotekets åbningstider er hverdage 10-20, lørdag og søndag 10-18.

For yderligere oplysninger kontakt apoteker Lene Hurup Kristoffersen på telefon 23472784 (også gerne aften) eller mail 337lk@apoteket.dk. Ansøgninger behandles fortroligt og løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600