Virum Apotek

Virum apotek søger farmakonom.

Vores dygtige kampagneansvarlige går snart på pension, så vi søger pr. 1. marts 2019 en farmakonom som kan overtage hendes område. Stillingen er i 140-160 timer pr. måned efter dit valg. Du vil få et par måneder sammen med den nuværende kampagneansvarlige, så du vil blive sat godt ind i dit ansvarsområde. Du er udadvendt og brænder for at betjene vores kunder, så de hver gang får en god faglig oplevelse. Det er lige dig, vi har brug for, uanset om du er nyuddannet eller har erfaring – blot at du er super engageret.  

Dit ansvarsområde bliver således kampagneansvarlig på Virum Apotek samt kundebetjening i skranken, hvor du får ansvaret for at vi altid har tilfredse kunder.

Med baggrund i at:

  • du sætter en ære i at sørge for at kampagnerne og selvvalget altid er i orden
  • du er den fødte sælger og er en inspiration for dine søde kollegaer
  • du tager initiativ til at optimere salg og service
  • du kan bevare overblikket
  • du er mødestabil

vil vi glæde os til at modtage din ansøgning.

Hvis du vil høre nærmere om stillingen kan apotekschef farmaceut Birgit Weinreich Rask kontaktes på telefon 35 81 75 00. Ansættelsessamtaler vil finde sted løbende. CV og ansøgning sendes pr mail til 341br@apoteket.dk 

Virum Apotek er en del af koncernen Apoteket Rosen som foruden Virum Apotek også består af Brønshøj Apotek, Hamlets Apotek og Husum Bypark Apotek. Alle enheder er nyindrettede og vi arbejder med den nyeste teknologi. Der er installeret ROWA robotter på alle enheder. Vi har fuldt integreret intranet og arbejder så vidt muligt papirløst. Vi er DDKM akkrediteret. Vi er medlem af A-Apoteket. Vi uddanner farmakonomelever og har farmaceutstuderende på studieophold.

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600