Lyngby Løve Apotek

Erfaren farmakonom søges – få en arbejdsplads med nærvær

Har du erfaring fra hverdagen i et apotek samt med recepturopgaver og dosis? Er du fyldt med gode idéer til, hvordan vi kan gøre vores 2 topmoderne apoteker endnu bedre?

Velkommen til Lyngby Løve Apotek

Er du klar til en hverdag fuld af arbejdsglæde og fællesskab? Som vores nye farmakonom bliver du en del af en medarbejdergruppe på 16, der består af både apotekere, farmakonomer, farmaceuter, elever og vores øvrige medarbejdere.

Så her skal du ikke kigge langt efter at få kompetent sparring fra glade kolleger, du altid kan stole på.

Hos os er kunden i centrum

Du bliver tilknyttet både vores moderapotek ved Lyngby Station og vores filial i Lyngby Storcenter, lækre lokaler med robotteknologi, god plads og alle de faciliteter, et moderne apotek har brug for.

Vi ser den gode kundeoplevelse som omdrejningspunktet i apoteket. Vi har altid et øje på skranken og er gode til at sikre en kort ventetid for kunderne. Det er vigtigt, at du altid er nærværende i din ekspedition og tager den tid, som kunden har brug for.

Vi oplever ofte et hav af kunder, der fx ankommer med toget, og derfor vil du opleve, at der i perioder er travlt i skranken, mens du i stille perioder kan ordne andre opgaver.

En ekstraordinær stemning og teamspirit

Vi tør godt sige, at vi har Lyngbys bedste arbejdsmiljø. Vi har nærmest intet sygdomsfravær på arbejdet. Så vi er alle rigtig gode til at tage over for og støtte hinanden.

Her kan du regne med dine kolleger, både ved vagtbytte og i hverdagen, hvis der er travlt, eller du har brug for en hjælpende hånd til en kundehenvendelse. Vi motiverer hinanden, så vi når fælles i mål med vores salgskampagner.

Farmakonom med en positiv indstilling og apotekerfaring

  • Du har minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling.
  • Du må gerne have erfaring med CITO – og ellers er du hurtig til at lære det.
  • Du har et godt konkurrence gen, men du sælger ikke for at sælge – i stedet fokuserer du på omsorgssalg, der sætter kundens behov i fokus.
  • Du behersker både dansk og engelsk.

Udover din faste løn tilbyder vi også løntillæg efter kvalifikationer.

Vi kan godt forstå, hvis du ikke kan vente med at blive vores nye kollega! Så søg med det samme ved at sende din ansøgning til 342mt@apoteket.dk

Har du spørgsmål til din nye hverdag, er du velkommen til at kontakte apoteker Mahboubeh Dadkhah Tehrani på 61 35 32 50.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600