Vojens Dosispak

Sjældent udbudt lederstilling: Vojens Dosispak søger en kompetent afdelingsleder

Vi søger en farmakonom med interesse for og erfaring med ledelse. Dosispakkeafdelingen fungerer som en separat afdeling af Vojens Apotek, og er bemandet med et engageret og ansvarsfuldt personale, der er stolte af deres arbejdsplads. Vi har en målsætning om at levere fejlfrie dosisruller af høj kvalitet til de mange kunder, som vi servicerer. Dosispakket medicin er i vækst, og det forventes at blive efterspurgt yderligere i de kommende år.

Afdelingslederens opgaver er:

  • Daglig ledelse, herunder personaleledelse og sikring af personalets trivsel
  • Produktionsplanlægning, strukturering af arbejdet og løbende opfølgning og optimering
  • Styring af dosispakkeriets sortiment og maskinpark
  • Sparring med apoteker og kvalitetsansvarlig om afdelingens drift og udvikling

Vi søger en farmakonom, der kan fremstå som en empatisk, tydelig og synlig leder, der kan motivere personalet, gå forrest og bevare overblikket. Vi vægter et godt og sundt arbejdsmiljø højt, og personalets trivsel er en forudsætning herfor. Pakkeriet er velorganiseret, og har et fuldt udbygget kvalitetssystem, der er med til at sikre, at opgaverne løses sikkert og korrekt efter gældende GMP-lovgivning. Det er en fordel at have erfaring med logistik og at have flair for IT.

Vi venter på den rette profil, og der tilbydes en fuldtidsstilling med arbejdstid på hverdage kl. 8-16 og uden weekendarbejde. Vi sørger for grundig oplæring og sparring. Afdelingens øvrige personale står bag dig som leder.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Yderligere oplysninger fås på tlf. 73241200: TR Camilla Stendahl og konstitueret afdelingsleder Henriette Kryger, eller på tlf. 74541442: Apoteker Jacob Grønne .

Ansøgning og relevante bilag sendes på e-mail til jg@apoteket.dk

Vi indkalder løbende til samtaler.

Du kan læse mere på https://vojens.apotekeren.dk/dosispakning

Vojens Dosispak         
Aage Grams Vej 1A
6500 Vojens

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600