Asnæs Apotek

Asnæs Apotek søger farmakonomer til en nyoprettet filial i Holbæk. Evt. filialleder.

Vi søger farmakonomer til 140 - 160 timer i fast stilling.

Asnæs apotek søger 2 - 3 farmakonomer til en nyoprettet filial i Holbæk, heri blandt en filialleder.

Da det er tale om en nyoprettet filial, vil du få mulighed for at være med fra start og vil derfor kunne påvirke/medvirke i alle processer.

Jobbet vil primært være kundeekspedition med tilhørende faglig rådgivning og omsorgssalg. Derudover vil der naturligvis også være arbejdsopgaver inden for logistik, indretning, markedsføring samt andre gøremål, der knytter sig til drift af en filial.

Endvidere vil der være mulighed for en filiallederstilling, alt efter dine kvalifikationer og ønsker. Under alle omstændigheder forventer vi, at du er selvstændig og initiativrig.

Vi tilbyder: Et selvstændigt job, hvor du får mulighed for at arbejde med det meste inden for apoteksdrift. De 2 enheder vil komme til at arbejde tæt sammen, og der vil derfor også være mulighed for at arbejde i Asnæs.

Vi lægger vægt på, at du har lyst til at være med til at give apotekets kunder en god service, hvor din faglighed spiller en stor rolle, både i forhold til lægemidler og aktivt salg af mærkevare.

Om Asnæs Apotek

Asnæs Apotek er placeret i Odsherred, i et mindre center, der trækker kunder fra et stort opland. Vi har mest travlt om sommeren. Vi har en uformel omgangstone, hvor humor og gode kollegarelationer er vigtige.

Apoteket benytter Pharmanet og er medlem af kæden Apotekeren.

Apoteket er endvidere akkrediteret efter DDKM.

Yderlige oplysninger kan få hos apoteker Jan Milsø. På telefon 20 66 74 11

Ansøgning sendes til e mail 216js@apoteket.dk snarest muligt dog senest 17. august. Vi indkalder løbende til samtale.

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600