Marselisborg Apotekerne

Farmakonom – Nyoprettet stilling

Vi åbner nyt apotek i Aarhus.

Vi søger derfor en farmakonom, der værdsætter kontakt med kunder og samarbejde med kollegaer. Vi værdsætter nærvær, fleksibilitet og engagement.

Erfaring på apotek er et plus, men ikke et krav. Vi er mest af alt interesseret i din personlighed, din faglighed, dine ambitioner og dit engagement.

Vi er pt. 7 farmaceuter, 19 farmakonomer og 9 farmakonomelever. Vi griner og græder sammen. Vi fester sammen. Vi er også fælles om at servicere kunder på land og i by, i skranken og via vores budfunktion. Vi arbejder i dynamiske teams med indflydelse på eget arbejde. Vi arbejder målrettet, også med salg.

Vi er en større apotekskoncern med hovedapotek og filialer i det sydlige Aarhus og nordlige Skanderborg. Vi er del af apotekskæden Pharma+, vi arbejder i C2, håndterer e-handel via dinApoteker.dk, tilbyder de gængse sundhedsydelser og er tilmeldt DDKM.

Vi tilbyder et spændende job med mulighed for udvikling. Ansættelse er i hele koncernen, hvorfor der gives mobilitetstillæg. Vi tilbyder fuld tid eller deltid, efter aftale. Søndagsarbejde vil forekomme. Tiltrædelse i efteråret.

Vi indkalder løbende til samtaler. Vi tilbyder fuld fortrolighed, hvorfor vi kan tilbyde samtale udenfor apoteket.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til apoteker Mikkel Nørreslet eller souschef Lilian Milek Madsen.

Send ansøgning eller spørgsmål til: jobmarselisborg@apoteket.dk  (fortrolig mail-boks).

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Mikkel Nørreslet    &    Lilian Milek Madsen

Apoteker                        Souschef

 

Højbjerg – Viby J. – Tranbjerg – Galten – Harlev – Beder-Malling - Mårslet

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600