Odder Apotek

Elevansvarlig til Odder Apotek

Et spændende job som elevansvarlig på Odder Apotek tilbydes til en farmakonom, som har lyst til at indgå i et team med apotekets faglig ansvarlig, salgsleder og skrankeansvarlig.

Du skal have lyst til at arbejde med uddannelse af elever samt videreudvikle og optimere faglig rådgivning og omsorgssalg på apoteket. Vi tilbyder et job med indflydelse og muligheder for personlig og faglig udvikling, tilpasset dine ønsker, interesser og kvalifikationer.

Du vil få mulighed for at arbejde i andre jobfunktioner, hvis du ønsker det f.eks. logistik, receptur, dosis, kampagner og vaccination.

Stillingen er på 160-140 timer/mdr. med tiltrædelse 1. februar 2021 eller efter aftale.

Din profil

Du er fleksibel, engageret og kan arbejde selvstændigt. Du brænder for at arbejde med elever, faglig kundebetjening og omsorgssalg. Du prioriterer den gode kundeekspedition højt. Du er en positiv person, som værdsætter et godt arbejdsmiljø.

Om Odder Apotek

Odder Apotek er et stort apotek med 35 ansatte. Apoteket er medlem af A-apoteket, hvor apotekeren er kædeformand. Apoteket er uddannelsesapotek for farmakonomelever og farmaceutstuderende. Apoteket er kendt for et godt arbejdsmiljø, gode kollegaer og godt humør. Apoteket er akkrediteret i Den Danske Kvalitetsmodel.

Apoteket ligger på torvet i Odder. Odder by ligger tæt på Aarhus med letbane til Aarhus.

Du er velkommen til at kontakte apoteker Hanne Bülow eller souschef Line Højsgård Nielsen på tlf. 8654 1009, hvis du ønsker flere oplysninger eller bare en snak.

Ansøgning med diverse bilag bedes snarest muligt sendt til mail: bulow@apoteket.dk eller til Odder Apotek, Rosensgade 14, 8300 Odder

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600