Pharmakon

Erfaren farmakonom med lyst til at undervise søges

Har du solid erfaring fra et sygehusapotek eller anden produktion, hvor du har arbejdet med aseptisk produktion af sterile produkter? Har du lyst til at gøre formidling af viden og praksis til dit nye hjertebarn. Og har du mod på at have ansvaret for vores renrumsfaciliteter, så skal du søge denne stilling. Vi tilbyder variation i opgaver, gode arbejdsvilkår og fokus på den gode læring.

Underviser, som praktiserer den rette adfærd

På Pharmakon består Life Science afdelingen af 12 kolleger, som sikrer kurser og uddannelser til ufaglærte, teknikere og akademikere i life science industrien og derudover underviser i laboratorieøvelserne på  Farmakonomskolen. Dine kolleger er særdeles stærke indenfor uddannelses- og konsulenttilbud om lovgivning og myndighedskrav i forhold til GMP og GDP. Du understøtter denne undervisning med praktiske øvelser i vores produktionslaboratorium og renrumsfaciliteter. Dine primære kursister er deltagere på vores AMU kurser og farmakonom studerende.

Udover at undervise har du det daglige ansvar for vores laboratorium, hvor du sikrer klargøring og vedligeholdelse. Du vil varetage den daglige koordinering af en serviceassistent, som primært hjælper med klargøring, rengøring og opvask. Du holder af at arbejde i rene rum og gør dig altid umage med at arbejde korrekt aseptisk.

Faglig velfunderet med praktisk baggrund

Du matcher perfekt, når du kommer med en baggrund som farmakonom. Du har de sidste 5 år beskæftiget dig med produktion på et sygehusapotek eller anden renrumsfremstilling, og du vægter det højt at holde fokus på god adfærd og produktkvalitet. Har du praktisk erfaring med aseptisk adfærd og sterilt arbejde kommer du med den faglige ballast, som vi ønsker.

Du skal have lyst til at undervise og gerne prøvet kræfter med formidlingssituationer. Vi klæder dig på pædagogisk, så du står stærkt, uanset om det er undervisning til ufaglærte eller akademikere og uanset om det er i et klasselokale eller i laboratoriet, at undervisningen foregår.

Kollega, der kan arbejde selvstændigt i en fælles opgave

Du vil passe ind i vores team, når du altid finder en løsning og gerne giver en ekstra hånd til dine kolleger. Du finder det inspirerende at have gang i flere opgaver, hvor du den ene dag underviser AMU kursister i steril adfærd og den næste dag planlægger kommende produktionsøvelser i laboratoriet for farmakonom studerende og den tredje dag indkøber varer til laboratoriet og opdaterer undervisningsmateriale.

Vi tilbyder dig

En velfungerende afdeling med stor erfaring og mange forskellige roller og kompetencer.  Fagligt og socialt fællesskab, der gennem videndeling og samarbejde hjælper hinanden med at blive endnu bedre. Job på en arbejdsplads, som viser at alle medarbejdere er værdifulde.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt

Mette Rotne, Uddannelseschef Life science, Pharmakon a/s - Mobil 3142 6880

Vi glæder os til at høre fra dig

Send din ansøgning og CV senest torsdag den 8. januar 2021 ved at finde jobbet på https://www.pharmakon.dk/om-pharmakon/karriere. Her skal du vælge ”jobansøgning til Pharmakon” som modtager.

 

 

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600