Glostrup Apotek

Farmakonom til magistrel produktion

Nu har du chancen for at blive en del af et stærkt team på Glostrup Apotek, da vi til vores magistrelle produktion søger en ny farmakonom. Gode kolleger står parat til at tage imod dig!

Vi kan tilbyde en sjov, spændende og anderledes arbejdsplads, hvor ikke to dage er ens.

Du kommer til at indgå i et team, hvor du skal være med til at fremstille magistrelle lægemidler. Det spænder over opgaver med tilrettelæggelse og klargøring af produktionen, selve fremstillingen samt den efterfølgende kontrol og forsendelse. Der er derfor mange muligheder for at sammensætte stillingen netop til dig.

Du skal være uddannet farmakonom og have lyst til og flair for produktion. Du kan med fordel have erfaring med lægemiddelproduktion fra f.eks. et sygehusapotek samt kendskab til GMP. Hvis du har erfaring med produktion af sterile lægemidler vil det også være en fordel.

Det vigtigste er, at du har gode samarbejdsevner og er god til at planlægge og tilrettelægge dit daglige arbejde. Du skal have teknisk flair og kunne arbejde under faste rammer, med krav til præcision og dokumentation. Derudover lægger vi vægt på at du har et godt humør!

Stillingen er en fastansættelse, med et timetal på 160 timer.

Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet mandag til fredag kl. 8-16. Og da vi er en del af et apotek, vil løn og ansættelsesforhold være i henhold til overenskomsten for ansættelse på apotek.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte afdelingsleder Lone Astrup eller TR Sanne Avnbøg på tlf. 43960010.

Send en ansøgning samt CV til lone@magistrel.dk

 

Om Glostrup Apotek

Med omkring 100 ansatte hvoraf mere end 30 personer er ansat i produktionen, er Glostrup Apotek en af landets største apoteksvirksomheder og er i stærk vækst.

Glostrup Apotek har mange års erfaring med produktion af magistrelle lægemidler har været i gennem en proces med en udvikling af produktionsfaciliteten, som blev færdiggjort sommeren 2019. Vigtigt for apoteket er engagerede og motiverede medarbejdere, der med fokus på viden og kvalitet bidrager til at styrke fremtidens sundhed.

Den samlede virksomhed ejes og ledes af apoteker Kristian Østergaard.

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600