Faaborg Løve Apotek

Frisk farmakonom søges til Faaborg Løve Apotek 130-160 timer/mdr.

Vi søger en serviceminded farmakonom, der elsker at give kunderne en god oplevelse på apoteket, og som er god til samt kan lide at koble salg og faglighed sammen!

Vi lægger vægt på, at du er stabil, fleksibel, har en god portion humor og er en teamplayer. Derudover er det vigtigt du er smilende, åben samt har en positiv, initiativrig indgangsvinkel til opgaverne.  

Du vil få dit eget ansvarsområde som aftales ved ansættelse.

Vi har kun 1 enhed, så du får et godt sparringsmiljø og undgår flere arbejdssteder!

Vi tager hånd om vores medarbejdere og giver dem en smertefri forsikring. Benyttes til forebyggende behandlinger f.eks. fysioterapeut eller kiropraktor.

Vi er 14 medarbejdere, der glæder sig til at arbejde sammen med dig.

Så skynd dig at søge, hvis du trænger til nye udfordringer. Vi behandler ansøgninger løbende.

Send din ansøgning med cv og eksamenspapir til faaborg@apotekeren.dk - snarest muligt.

Yderligere oplysninger hos Souschef Pernille Nielsen på 6261 1470 eller privat 2537 6605 (efter kl. 18.00) eller farmaceut Svetlana Olsen 6261 1470.

Faaborg Løve Apotek er et lille by apotek med stort selvvalg, beliggende på det skønne sydfyn med masser af natur og vand. Ca. 1/2 times kørsel fra Odense og Svendborg. Vi er 14 ansatte, er medlem af kæden Apotekeren, vaccinerer, har forsendelse, robot og anvender Cito. Vi har både farmakonomelever, farmaceutstuderende samt samarbejder med kommunen om praktikdage af sygeplejersker og sosu assistenter.

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600