Skive Løve Apotek

Skive Løve Apotek søger farmakonom.

Vi søger en farmakonom til en fast stilling på 120-140 timer om måneden pr. 1. juli 2021 eller efter aftale. Du vil indgå i vores dygtige skranketeam, der består af en god blanding af nyuddannede og erfarende kolleger. Du vil ligeledes indgå i vagtordningen, da apoteket har c-vagten i Skive. Du vil blive tilknyttet teamet i Skive, men apotek har filial i Viborg og Holstebro, hvor du vil kunne indgå efter ønske.

Vores vision er: ”Det skal være let at være kunde og godt at være ansat”. Vi lægger vægt på høj faglighed og god service, så vi sammen med vores kunder kan finde den løsning, der passer til netop dem.

Vi søger en farmakonom, der brænder for at bruge sin faglighed overfor apotekets kunder i skranken. Vi arbejder aktivt med at være de bedste til at levere sundhedsydelser og på at skabe et tæt samarbejde med kommune og læger. Vi prioriterer åbenhed, ærlighed og positiv tilgang til dagens udfordringer højt.

Har du lyst at indgå i et stærkt og imødekommende team, har du mod på udvikling og fornyelse, så er muligheden her hos os i Skive.

Ansøgningsfristen er den 1. Juni 2021.

Ansøgning og CV sendes til 053lm@apoteket.dk

Kontakt apoteker Lars Andersen på tlf. 22990729, hvis du har brug for uddybende oplysninger.

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600