Svendborg Løve Apotek

LØVE APOTEKET SVENDBORG SØGER FARMAKONOM

Vi søger en farmakonom til en fast stilling pr. 1. august eller efter aftale. Du vil indgå i vores mødestabile, ansvarsbevidste og engagerede team af medarbejdere. Apoteket er Sydfyns vagtapotek (B-vagt) og alle medarbejdere indgår i vagtordningen. Løve Apoteket tæller fire enheder: Løve apoteket Svendborg, Løve apoteket Svendborg Øst (Føtex), Ringe apotek og Hesselager apotek. Du skal primært arbejde i Svendborg.

Du er en humørfyldt og motiveret farmakonom, der naturligvis leverer en god faglig rådgivning, den bedste kundeservice og et godt omsorgssalg. Du er klar til en dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer. Du har måske endda flair for SoMe markedsføring på Instagram og Facebook?

Apoteket har en kultur, der er præget af respekten for medarbejdernes forskelligheder. Der er brug for alle kompetencer i det daglige arbejde. Vi arbejder som et high performance team, der leverer resultater og spiller hinanden gode!

Ansøgningsfrist den 15. juni 2021, men der afholdes løbende samtaler. Ansøgning sendes til 035lk@apoteket.dk   Apoteker Lars Kaarill kan kontaktes på telefon 6221 0062, hvis du vil høre mere om stillingen.

 

www.svendborgapotek.dk

 

 

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600