LEMAN

LEMAN SØGER FARMAKONOM

I LEMAN hjælper vi kunder over hele verden med deres transport- og logistikopgaver. Uanset opgavens størrelse er vores tilgang den samme: At sammensætte en løsning af højeste kvalitet, som tidsmæssigt og økonomisk bedst tjener kundens interesser.

Vi har et dedikeret forretningsområde, der tilbyder GDP- og GMP-løsninger til pharma-industrien, og er nu på udkig efter en ny kollega til vores Kvalitetsafdeling, der kan hjælpe os i arbejdet med at sikre, at vi altid lever op til den enhver tid gældende lovgivning samt kundekrav for området.

Måske det er dig, vi leder efter?
Du kommer til at spille en nøglerolle i arbejdet med at implementere og drifte vores nye elektroniske kvalitetsstyringssystem. Du bliver samtidig ansvarlig for at udarbejde SOP’er og instruktioner til vores kolleger, så de altid ved, hvad der forventes af dem, og udfører arbejdet i overensstemmelse med vores ufravigeligt høje kvalitetskrav.

Hver enkelt afdeling har ansvaret for den lokale performance og compliance, men Kvalitetsafdelingen, som du bliver en del af, har ansvaret for de overordnede processer og bidrager til arbejdet med at uddanne, træne og vejlede organisationen løbende.

Derudover skal du deltage i såvel interne som eksterne audits, og målet er naturligvis fortsat at opretholde vores eksisterende certificeringer og høje compliance-niveau.

Håndtering af afvigelser og CAPA samt løbende forbedringer er også en meget vigtig del af opgaverne i Kvalitetsafdelingen. Udover dig er der en anden medarbejder i afdelingen, og du får direkte reference til vores Kvalitetschef.

Læs mere om jobbet og få link til ansøgning her.

Læs mere om LEMAN på LEMAN.com

 

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600