Apoteket Smedelundsgade Holbæk filial

Farmakonom til barselsvikar til Apoteket Smedelundsgade Holbæk filial af Asnæs apotek.

Vi søger en farmakonom til 140-160 timer. Barselsvikariatet forventes at vare ca. 1 ½ år.

Jobbet vil primært være kundeekspedition med tilhørende faglig rådgivning og omsorgssalg.

Derudover vil der naturligvis også være arbejdsopgaver inden for logistik, markedsføring samt andre gøremål, der knytter sig til drift af en filial, alt efter dine ønsker og kvalifikationer.

Vi forventer, at du er selvstændig, initiativrig, teamplayer og har gode samarbejdsevner.

Vi tilbyder: Et selvstændigt job, hvor du får mulighed for at arbejde med det meste inden for apoteksdrift. De 2 enheder arbejder tæt sammen, og der vil derfor også være mulighed for at arbejde i Asnæs.

Vi lægger vægt på, at du har lyst til at være med til at give apotekets kunder en god service, hvor din faglighed spiller en stor rolle, både i forhold til lægemidler og aktivt salg af mærkevare.

Om Asnæs Apotek
Asnæs Apotek er placeret i Odsherred, i et mindre center, der trækker kunder fra et stort opland, vi har mest travlt om sommeren. Vi har en uformel omgangstone, hvor humor og gode kollega relationer er vigtige.

Apoteket benytter Pharmanet og er medlem af kæden Apotekeren.

Yderlige oplysninger kan få hos apoteker Jan Milsø på telefon 2066 7411 eller filialleder Hanne Moskjær på telefon 7191 9278.

Ansøgning sendes til e-mail 216js@apoteket.dk snarest muligt - dog inden 6. september 2021. Vi indkalder løbende til samtale.

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600