Lyngby Svane Apotek

Farmakonom til forsendelsesafdeling.

Har du lyst til at være en del af Lyngby Svane Apoteks dynamiske forsendelsesteam?

Lidt om os:

Lyngby Svane Apotek er et stort og innovativt strøg- og vagtapotek. Apoteket betjener et stort skrankepublikum og har en stor og velfungerende forsendelsesafdeling.

Vores hverdag bygger på fælles værdier – respekt, ærlighed og loyalitet – hvilket er udgangspunktet for vores samarbejde. Det skal være udviklende, inspirerende og godt at arbejde på Apoteket.

Apoteket er medlem af kæden ”Apotekeren” og driver webshoppen ”Apotekeren.dk” for kæden.  Vi tilbyder rejse- og influenzavaccinationer samt antistoftest i samarbejde med Practio. Apoteket rummer 54 dygtige medarbejdere, og vi anvender PharmaNet og er netop re-akkrediteret af IKAS. Apoteket har Sorgenfri Apotek som filial. Apoteket arbejder tæt sammen med Lyngby-Taarbæk kommune med medicingennemgang, undervisning og kvalitetssikring.

Lidt om dig:

Vi søger en farmakonom, der har lyst til at indgå i vores forsendelsesteam. Et team, der drifter en effektiv og servicemindet forsendelse, og som trives når tempoet er højt. Du er fagligt velfunderet, og det er en fordel, hvis du har erfaring med forsendelse. Din alder er underordnet, men du er en fleksibel og engageret kollega, der matcher apotekets fælles værdier.

Vi tilbyder:

  • En stilling som teamplayer i apotekets forsendelse – kombineret med dage i skranken
  • Engagerede kolleger med et højt fagligt niveau
  • En travl hverdag på et stort strøgapotek
  • Godt samarbejde baseret på respekt, ærlighed og loyalitet
  • Ansættelse på fuld tid eller efter aftale - tiltrædelse snarest muligt

Vi glæder os til at høre fra dig:

Send din ansøgning til 059nk@apoteket.dk. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Apoteker Niels Kristensen eller Souschef Charlotte Dyerberg på 4587 0096.

 

 

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600