Aarhus Vejlby Apotek

Farmakonom til skranketeam.

Vi er en apotekskoncern i vækst, derfor søger vi endnu en dygtig og glad farmakonom. Skal du med på holdet?

Jobbet

Din primære arbejdsopgave vil være kundeekspeditioner, og der vil være mulighed for at indgå i vaccinatør-team.

Stillingen er på 140-160 timer/måned med vagter i alle vores afdelinger (vi forsøger så vidt muligt, at man mest er i 2 afdelinger, og vi prøver at tilgodese individuelle ønsker). Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat. Om du er nyuddannet eller erfaren er mindre vigtigt – høj faglighed er en selvfølge.

Vi har fire afdelinger og mange glade kunder. Derfor søger vi en farmakonom, der først og fremmest kan skabe gode kundeoplevelser med kunder, der kommer igen og igen, er mødestabil og kan skabe arbejdsglæde for sig selv og sine kollegaer.

Du bliver en del af et team med ca. 40 kollegaer fra 10 forskellige nationaliteter, der sammen skaber en spændende og dynamisk arbejdsplads i en humoristisk og uformel omgangstone. Fagligheden prioriteres højt samtidig med, at kunderne oplever en hurtig og effektiv betjening. Vi sætter arbejdsglæde, professionalisme og resultater i højsæde, og vores personaleforening sørger for mange spændende sociale aktiviteter i løbet af året. 

Om Vejlby Apotek

Koncernen består af hovedapoteket i Vejlby-Risskov, en filial i Veri Center, en filial i Lystrup og en filial i Egå. Alle enheder er topmoderniserede og har robot. Der er gratis parkering ved alle afdelinger og gode transportforbindelser. Vi er uddannelsesapotek for farmakonomelever, vi influenzavaccinerer og er akkrediteret i henhold til DDKM. Vi bruger C2 og er medlem af A-apoteket, hvor apotekeren sidder i bestyrelsen.

Ansøgning

Ansøgning vedhæftet CV, udtalelser og eksamensbevis sendes til e-mail: 178cc@apoteket.dk snarest muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi indkalder løbende til samtale.

Læs mere om Vejlby Apotek på: https://www.vejlbyapotek.dk/job-karriere-uddannelse/   og på Facebook: www.facebook.com/vejlbyapotek 

Se videopræsentation her: https://www.facebook.com/vejlbyapotek/videos/792199074300519/ 

Du er meget velkommen til at kontakte apoteker Cesare Cota (mobil: 2275 9141), souschef Louise Rohbrandt (mobil: 2711 8110) eller ledende farmakonom Camilla G. Jakobsen (mobil:2237 6665) for yderligere oplysninger.

 

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600