Sct. Nicolai Apotek, Svendborg

Sct. Nicolai Apotek i Svendborg søger farmakonom.

Vi søger 1-2 farmakonomer til en fast stilling snarest. Tjenestetid efter aftale.
Sct. Nicolai Apotek er medlem af Apotekeren, er akkrediteret af DDKM og arbejder i PharmaNet. Du vil indgå i et yngre dynamisk team bestående af 14 farmakonomer, 4 farmaceuter, 3 studerende og 5 service-medarbejdere. Vi er en personalegruppe, der hjælper hinanden og løfter i flok, her er plads til hinandens forskelligheder, og vi er gode til at gøre brug af hinandens individuelle kompetencer.

Du finder Sct. Nicolai Apotek i hjertet af Svendborg centrum, som foruden hovedapoteket består af filialerne Vester Skerninge Apotek og Sct. Nicolai Vest i Kvickly Storcenter. Dit arbejde vil kunne foregå i alle 3 afdelinger, dog med primær fokus på 1-2 afdelinger. Vi søger en farmakonom, der har lyst til at arbejde i et team, hvor vi kan sparre med hinanden på kryds og tværs, og hvor der både er plads til seriøsitet og højt humør. Vi lægger vægt på en høj faglighed og god kundeservice, så vi i fællesskab finder den bedste løsning med kunden.

Som farmakonom på Sct. Nicolai apotek vil du opleve:

  • Frihed under ansvar
  • Ansvarsområder efter ønske og kvalifikationer
  • De bedste kolleger, der står parat til at hjælpe hinanden.

 

Lyder det som noget for dig, så send ansøgningen til apoteker Per Wisbech på 161pw@apoteket.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ved spørgsmål til stillingen kan Birgitte Kramer (TR) kontaktes på 6221 0152 eller apoteker Per Wisbech på 2046 4856 (mobil).

Sct. Nicolai Apotek
Gerritsgade 7
5700 Svendborg
6221 0152

 

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600