Sct. Mathias Apotek, Viborg og Nyholm Apotek Holstebro

Farmakonom søges til fast stilling på henholdsvis Sct. Mathias Apotek, Viborg og Nyholm Apotek, Holstebro.

Motiveres du af god service, høj faglighed og glade kunder, så er stillingen hos os noget for dig.

Vi søger to farmakonomer til faste stillinger, én i vores filial i Bilka i Holstebro og én i Sct. Mathias Centret i Viborg. Gerne med start snarest muligt. 120-160 timer. Skema efter aftale.

Begge afdelinger er beliggende i butikscentre. Vi har et godt samarbejde med vores værtsbutikker, hvis strategi passer godt med vores vision, hvor fokus på let tilgængelighed til apoteket og dets faglige ydelser er en del af vores kerneværdier.  

Vi søger farmakonomer, der brænder for at bruge deres faglighed overfor apotekets kunder i skranken. Vi arbejder aktivt med at være de bedste til at levere sundhedsydelser og på at skabe et tæt samarbejde med kommune og læger.

Har du lyst til at være en del af dette projekt, der kræver selvstændighed og medansvar, og har du mod på udvikling og fornyelse og samtidig lyst til at indgå i et stærkt og imødekommende team, så er muligheden her hos os i Holstebro og Viborg.

Kontakt apoteker Lars Mou Andersen for yderligere oplysninger på 2299 0729 eller send en ansøgning til: 053lm@apoteket.dk 

Marker gerne tydeligt om du søger stillingen i Holstebro eller Viborg.

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600