Helsingør Stengades Apotek

Vi søger en farmakonom til en fast stilling.

Da en af vores kolleger er flyttet til Falster, søger vi en farmakonom til Helsingør Stengades Apotek. Vi tilbyder en fast stilling, eller hvis det ønskes et vikariat fra 1/12-2021 eller snarest muligt. Gerne ca. 120 timer om måneden eller mere efter nærmere aftale.

Stengades Apotek er et by-apotek på hovedgågaden i Helsingør, hvor der er mange specialbutikker, cafeer og masser af liv og farver.

Du vil komme til at arbejde på én apoteksenhed, og apoteket har faste åbningstider på hverdage fra kl. 9-17.30 og lørdage kl. 9.30-14.00.

Vi arbejder i gennemsnit 3 dage om ugen til kl. 17.30 og mulighed for tidligt fri på øvrige arbejdsdage og derudover hver anden lørdag kl. 9-14. Vi arbejder med jobrotation, så dem der ønsker det, foruden kundebetjening, også har mulighed for dage i recepturen.

Vi vægter et højt fagligt niveau og anstrenger os for at give vores kunder den bedst mulige service. Vi bruger Pharmanet og er medlem af kæden Apotekeren.

Har du særlige ønsker til ansvarsområder og faglig udvikling, vil vi bestræbe os på at imødekomme dine ønsker bedst muligt.

Vi værdsætter humor, gode kolleger og godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde bliver vægtet højt. Vi har det hyggeligt med en uformel omgangstone og ledelsesstil.

Har dette vagt din interesse, så kan du kontakte os på telefon 4921 8600 farmakonom Anita Willum Sørensen på mail 238aw@apoteket.dk eller apoteker Nina Egtved på mail 238nek@apoteket.dk

 

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600