Vestergade Apotek, Nyborg (Kerteminde Apotek)

Farmakonom til fast stilling fra 1. februar eller efter aftale.

En af vores dygtige farmakonomer går på pension efter at have været med fra starten på vores succesfulde apoteksfilial i Nyborg. Vil du være en del af filialens team med mulighed for flere ansvarsområder der, eller vil du indgå i vores samlede team med mulighed for vagter både i Nyborg og på apoteket i Kerteminde, så lad os endelig høre fra dig.

Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, engageret, kundeorienteret og mødestabil, og at du holder af kundekontakt, faglig rådgivning og omsorgssalg (og evt. recepturarbejde). Du er humørfyldt og en ”holdspiller”.

Vi kan bl.a. tilbyde rare kunder, gode kolleger, respekt for forskelligheder og mulighed for arbejdstid og ansvarsområder efter kvalifikationer og dine ønsker. Vi er fleksible, hvis du er den rette. 

Hvis du vil vide mere så kontakt apoteker Frank G. Hansen eller farmakonom og TR Andreas Berg på tlf. 6532 1053 / 6127 6533.

Send din ansøgning med cv til fgh@apoteket.dk

 

Kerteminde apotek består af hovedapoteket i Kerteminde, apoteksfilialen Vestergade apotek i Nyborg og et håndkøbsudsalg i Munkebo. Vi er med i apotekskæden APOTEKEREN. Vi er uddannelsesapotek for farmakonomer og farmaceuter. Vi anvender Pharmanet og er ca. 22 ansatte.

 

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600