Viborg Løve Apotek

Viborg Løve Apotek søger farmakonom til fast stilling.

Engageret og ansvarsfuld farmakonom søges snarest. Vi vægter, at du er stabil og fleksibel. Om du er nyuddannet eller erfaren betyder mindre, så længe du er imødekommende og har flair for at skabe en indbydende butik samt en nærværende og kompetent kundeoplevelse.

Vi tilbyder en fast stilling på omkring 145 timer om måneden fordelt på flere af vores afdelinger. Dine arbejdsområder afhænger af kompetencer og interesser, men du vil blandt andet blive en del af skranketeamet. Der er ydermere mulighed for arbejdsopgaver indenfor veterinærmedicin, mærkevarer, sundhedsydelser eller forsendelse.

På apoteket værdsætter vi en hverdag med humor og smil på læben. Du får en masse omsorgsfulde kollegaer med respekt for hinandens forskelligheder. Vi forventer, at du investerer noget af dig selv og bidrager til apotekets arbejdsglæde og sammenhængskraft. Sammen er vi stærke.

Viborg Løve Apotek består af tre apoteker. Løven og Engelsborg Apotek er begge nyindrettede apoteker, som ligger i Viborg. Hammershøj Apotek er et lokalt forankret landapotek med salg af veterinærmedicin til produktionsdyr.

Er du blevet nysgerrig eller har lyst til at blive en del af vores team, så kontakt souschef Anette Nielsen eller apoteker Julie Nordleif for yderligere information. Vi glæder os til at modtage din ansøgning på nordleif@apoteket.dk

 

Viborg Løve Apotek
Sct. Mathias Gade 66
8800 Viborg
Tlf.: 86 62 06 33
Tlf. direkte: 22 78 44 66

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600