Randers Sønderbros Apotek

Randers Sønderbros Apotek søger farmakonomer.

Er du humoristisk og udadvendt? Brænder du for faglighed, omsorgssalg og den gode kundeoplevelse i en travl hverdag, er det måske dig, vi leder efter?

Dine arbejdsområder vil afhænge af dine erfaringer og kompetencer. Vi lytter til, hvad du brænder for og gerne vil udvikle dig indenfor. Elsker du salg, kampagne eller, at butikken præsenterer sig pænt overfor kunderne, er der gode muligheder for at blive ansvarlig for dette. Det vil også være muligt, at indgå i Dosis, forsendelse eller logistik teamet.

Vi tilbyder Rejsevaccination, influenzavaccination, samt Covid-antistoftest.

Der vil senere være mulighed for uddannelse til rejsevaccinatør.

På Sønderbros Apotek fokuserer vi hele tiden at skabe udvikling for vores medarbejdere såvel som på de opgaver, der skal løses i dagligdagen

Vi er derfor i gang med et større personaleudviklingsforløb som omfatter alle ansatte, her er det vores fælles overordnede mål at skabe endnu bedre trivsel og udvikling for alle.

Vi har netop modtaget Randers kommunes CSR certifikat, som anerkendelse for vores sociale ansvarlighed og rummelighed overfor menneskers forskelligheder på jobbet.

Har du lyst, til at være en del af det, kan du i høj grad blive involveret i denne proces og være med til at sætte dit præg på vores fælles fremtid

 

Randers Sønderbros Apotek er A-vagt apotek med 3 filialer i Randers og 1 i Aarhus. Alle arbejder som udgangspunkt mindst 1 dag om ugen på hovedapoteket, herudover vil du være tilknyttet 1-2 filialer.

Som farmakonom deltager du i vagttjenesten hverdage, weekender og helligdage.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Driftschef Marianne Sminge, telefon 4045 4786.

Skriftlig ansøgning bedes sendt til: soenderbros@apoteket.dk eller Randers Sønderbros Apotek, Dytmærsken 10, 8900 Randers C.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.

Tiltrædelse snarest efter aftale.

MEDLEMSFORDELE

Som medlem har du mange fordele og muligheder.

Læs mere om Farmakonomforeningens rabatordninger eller kontakt os på:

3312 0600