Kerteminde Apotek

Vi søger 2 farmakonomer til faste stillinger

Da en af vores farmakonomer har valgt at søge nye udfordringer, og vi samtidig er inde i en positiv udvikling, søger vi 2 farmakonomer, som vil være en del af vores fælles arbejdsplads; Kerteminde apotek, Vestergade apotek i Nyborg og Munkebo apoteksudsalg.

Om du er nyuddannet eller erfaren er ikke afgørende, men vi forventer, at du er mødestabil, trives i en travl, men organiseret hverdag. At du er en holdspiller, som kan bidrage med humør, kollegialitet, smil og faglighed overfor kolleger og kunder.

Vi kan bl.a. tilbyde rare kunder, gode kolleger, ordnede forhold og organisation, respekt for forskelligheder og mulighed for arbejdssted/arbejdstid og ansvarsområder efter kvalifikationer og dine ønsker. Vi er fleksible, hvis du er den rette. Ansættelse fra 1. august eller efter aftale.

Hvis du vil vide mere og/eller har lyst til en uformel snak hos os, så kontakt apoteker Frank G. Hansen eller farmakonom Andreas Berg på tlf. 6532 1053 / 6127 6533.

Send din ansøgning med cv til fgh@apoteket.dk  - vi glæder os til at høre fra dig/jer.

Kerteminde apotek består af hovedapoteket i Kerteminde, apoteksfilialen Vestergade apotek i Nyborg og et apoteksudsalg i Munkebo. Vi er med i apotekskæden APOTEKEREN. Vi er uddannelsesapotek for farmakonomer og farmaceuter. Vi anvender Pharmanet og er ca. 22 ansatte.

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning