Ejby Apotek søger en farmakonom som filialleder til Strib Apotek

Søger du nye udfordringer, er der en spændende og alsidig stilling ledig på Ejby Apotek. Vi åbner en ny filial i Strib og søger en filialleder hertil.

Ansvarsområderne er:

  • Daglig ledelse af filialen
  • Løbende optimering af varespejlet i selvvalget og butikkens fremtoning generelt
  • Salgsfremmende aktiviteter
  • Opsætning af kampagner
  • Logistisk ansvar for filialen – herunder løbende optimering af lageret og returnering af udgåede/udløbne varer
  • Faste månedlige rutiner såsom narkoregnskab, uafhentede ekspeditioner mm.

Ansvarsområderne skal deles med en stedfortræder, men du vil som filialleder have ansvaret for at og hvordan opgaverne udføres.  

Strib Apotek genåbner 1/11 2022 under ny ejer, og vi forventer at skabe en driftig filial, som du skal kunne bidrage til.

Apotekets værdier er faglighed, tillid, positivitet, anerkendelse og fleksibilitet. Vi forventer at du vil kunne bidrage til værdierne i forbindelse med din ansættelse.

Stillingen er en fast stilling på med start 1/10 2022 eller snarest derefter. Timetal: 140-160 timer pr. måned.

Stillingen vil indebære mulighed for arbejde på alle apotekets enheder, men det primære arbejdssted vil være filialen i Strib og hovedapoteket i Ejby.

Er du interesseret eller ønsker yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte Apoteker Lars Orup Andersen (lars@apoteket.dk / 22 18 41 37), souschef Mohammed El Khatib (189mk@apoteket.dk / 60 14 44 90) eller TR Sanne Hintz (28 14 20 45).

Ansøgning og CV kan sendes til apotekeren på mail til lars@apoteket.dk.

Ansøgningsfrist: 15. august 2022

Vi forventer at holde samtaler i uge 34 og 35.

Ejby Apotek er et landapotek med en stor forsendelse, der dækker det meste af Vestfyn. Til hovedapoteket er tilknyttet fire filialer i Aarup, Nr. Aaby, Vissenbjerg og Strib. Der er robot på hovedapoteket og i filialen i Aarup. Apoteket er veterinærapotek primært med levering til lokale dyrlæger. Apoteket benytter Cito som IT-system og TMJ som grossist. Apoteket er akkrediteret og tilbyder forskellige sundhedsydelser som medicin-og compliance samtaler, vaccinationer, TPI mm.

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning