Glostrup Apotek Magistrel Produktion

Farmakonom til Glostrup Apotek Magistrel Produktion

Vi vokser, og derfor har vi også brug for dig.

Nu har du chancen for at blive en del af et stærkt team på Glostrup Apotek, da vi til vores Magistrelle Produktion søger en ny farmakonom. Gode kolleger står parat til at tage imod dig!

 

Vi kan tilbyde en sjov, spændende og anderledes arbejdsplads.

Du kommer til at indgå i et team, hvor du skal være med til at fremstille magistrelle lægemidler. Det spænder over opgaver med tilrettelæggelse og klargøring af produktionen, selve fremstillingen samt den efterfølgende kontrol og forsendelse.

Du skal være uddannet farmakonom og have lyst til og flair for produktion. Du kan med fordel have erfaring med lægemiddelproduktion fra f.eks. et sygehusapotek samt kendskab til GMP.

Det vigtigste er, at du har gode samarbejdsevner og er god til at planlægge og tilrettelægge dit daglige arbejde. Du skal have teknisk flair og kunne arbejde under faste rammer med krav til præcision og dokumentation. Derudover lægger vi vægt på, at du har et godt humør og lyst til at arbejde i et team!

Stillingen er en fastansættelse med et timetal på 160 timer per måned.

Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet mandag til fredag kl. 8-16. Og da vi er en del af et apotek, vil løn og ansættelsesforhold være i henhold til overenskomsten for ansættelse på apotek.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte produktionschef Lars Bjørn-Christensen på mobiltlf. 5188 2205

Send gerne en ansøgning samt CV til larsbc@apoteket.dk

 

Om Glostrup Apotek

Med omkring 100 ansatte, hvoraf mere end 30 personer er ansat i produktionen, er Glostrup Apotek en af landets største apoteksvirksomheder og er i stærk vækst.

Glostrup Apotek har mange års erfaring med produktion af magistrelle lægemidler og har været i gennem en proces med en udvikling af produktionsfaciliteten, som blev færdiggjort sommeren 2019. Vigtigt for apoteket er engagerede og motiverede medarbejdere, der med fokus på viden og kvalitet, bidrager til at styrke fremtidens sundhed.

Vores samarbejdsværdier er ”Ansvarlighed, Positivitet, Respekt, Teamspirit og Nytænkning”. Og disse er grundlaget for vores holdninger og adfærd i det daglige arbejde og i samarbejdet med hinanden.

Den samlede virksomhed ejes og ledes af apoteker Kristian Østergaard.

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning