Glostrup Apotek Magistrel Produktion

Nu har du chancen for at blive en del af et stærkt team på Glostrup Apotek, da vi til vores Magistrelle Produktion søger en ny farmakonom. Gode kolleger står parat til at tage imod dig!

Vi kan tilbyde en sjov, spændende og anderledes arbejdsplads.

Du kommer til at indgå i et team, hvor du primært skal være med til at udarbejde, optimere og opdatere driftsdokumenter til fremstilling af magistrelle lægemidler. Det spænder bl.a. over opgaver med oprettelse af nye forskrifter, ændringer ved optimering af processer samt gennemførelse af kontroller af fremstillet produkt og dokumentation i produktionen.

Du skal være uddannet farmakonom, være struktureret, være god med tal og have lyst til og flair for produktion. Du kan med fordel have erfaring med lægemiddelproduktion fra f.eks. et sygehusapotek samt kendskab til GMP.

Det vigtigste er, at du har gode samarbejdsevner og er god til at planlægge og tilrettelægge dit daglige arbejde. Du skal have teknisk flair og kunne arbejde under faste rammer, med krav til præcision og dokumentation. Derudover lægger vi vægt på, at du har et godt humør og lyst at arbejde i et team!

Stillingen er en fastansættelse med et timetal på 160 timer.

Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet mandag til fredag kl. 8-16 med fleksibel arbejdstid udenfor vores kernetid, som er kl. 9-15. Da vi er en del af et apotek, vil løn og ansættelsesforhold være i henhold til overenskomsten for ansættelse på apotek.

Du vil starte med en grundig introduktion til vores produktion, så du bliver godt klædt på til arbejdet.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte produktionschef Lars Bjørn-Christensen på mobiltlf. 5188 2205.

Send gerne en ansøgning samt CV til larsbc@apoteket.dk

 

Om Glostrup Apotek

Med omkring 100 ansatte, hvoraf mere end 30 personer er ansat i produktionen, er Glostrup Apotek en af landets største apoteksvirksomheder og er i stærk vækst.

Glostrup Apotek har mange års erfaring med produktion af magistrelle lægemidler har været i gennem en proces med en udvikling af produktionsfaciliteten, som blev færdiggjort sommeren 2019. Vigtigt for apoteket er engagerede og motiverede medarbejdere, der med fokus på viden og kvalitet bidrager til at styrke fremtidens sundhed.

Vores samarbejdsværdier er ”Ansvarlighed, Positivitet, Respekt, Teamspirit og Nytænkning”. Og disse er grundlaget for vores holdninger og adfærd i det daglige arbejde og i samarbejdet med hinanden.

Den samlede virksomhed ejes og ledes af apoteker Kristian Østergaard.

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning