Frederiksberg Dalgas Boulevard Apotek

Frederiksberg Dalgas Boulevard Apotek søger farmakonom til varetagelse af samarbejdet om A-apoteket.

Vi søger en smilende, kompetent og engageret farmakonom med et kreativt gen, som både har lysten til kampagner og formidling, og som har idéerne til, hvordan vi altid skaber den bedste oplevelse i mødet med os – på apotekerne, online og gennem SoMe. 

Hvorfor skal du vælge os som din nye arbejdsplads?

Hvis du vælger os, så bliver du del af et fantastisk team på 16 mennesker, hvor der er plads til humor i hverdagen. Vi er et apotek med fokus på samarbejde og arbejdsglæde, og vi sætter fagligheden højt. Vi tager ansvar for os selv, hinanden og apoteket som helhed. Det betyder blandt andet, at vi passer på hinanden og lægger vægt på work-life-balance. Vi har stamskema med ”normale arbejdstider”, faste ugentlige fridage samt to korte lørdage om måneden.  Vi har livsfasepolitik, og vi kan derfor både tilbyde fuldtid eller deltid. Kunne du tænke dig at være med til at tegne fremtiden for et fagligt stærkt apotek forankret i lokalområdet? Så skal du vælge os! 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi giver dig ansvarsområde og mulighed for udvikling. Vi lægger vægt på at finde den rette som makker til Maria, som er kædeansvarlig, og til vores team generelt, så derfor er vi åbne over for både nyuddannede eller farmakonomer med erfaring. Vi har et gennemprøvet program for introduktion og oplæring – afstemt efter erfaring. Dette giver dig tryghed og ro i opstarten samt en tæt ledelsesopfølgning.

Vores filial bemandes af faguddannede, og vi har robot på begge enheder. Apoteket foretager vaccinationer og andre sundhedsydelser i samarbejde med Apovac, og vi giver dig dermed mulighed for at blive certificeret vaccinatør. Vi er uddannelsesapotek for farmakonom- og farmaceutstuderende. Apoteket ligger tæt på metro, S-tog og busser og er i øvrigt i cykelafstand til det meste af København og vestegnen.

Hvilke forventninger har vi til dig?

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret, er god til at planlægge og afslutte opgaver. Derudover er du vant til at indgå i et team og er god til at kommunikere. Du kan desuden skabe arbejdsglæde for dig selv og dine kolleger og har lyst til at bidrage til udvikling sammen med os.

Tiltrædelse 1. juli eller 1. august og timetal efter aftale. Kontakt gerne apoteker Kristine Høje, TR Sif eller kædeansvarlig Maria på 3886 4343, hvis du vil høre mere om stillingen. Kort ansøgning og CV sendes til 327kh@apoteket.dk. Vi sikrer dig fortrolighed og holder løbende samtaler. Vi glæder os til at få dig med på holdet!

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning