Søndersø apotek søger ”dyrepasser” til vores veterinærafdeling

Vores trofaste leder af veterinærafdelingen går på pension efter mere end 43 år hos os. Derfor søger vi en farmakonom med lyst til en specialopgave i vores veterinærafdeling.

Vi leverer til mere end 30 dyrlægeklinikker og til landmænd over hele Fyn og en enkelt på Langeland. Du skal kunne lide at have travlt,  levere til deadline og evne at have flere bolde i luften. Du har daglig kontakt med personale på dyreklinikker og dyrlæger, Logistik i vet.afdelingen indgår også i din hverdag. Du får et spændende afvekslende job og er du den rigtige, har du efter behørig oplæring med tiden mulighed for at blive leder af afdelingen og indgå i apotekets samlede lederteam. Du hjælper til når det kniber i skranken. du skal derfor også være indstillet på at give en hånd med her.

Vi forventer du er mødestabil, fleksibel, loyal og teamplayer. Kan du nikke genkendende til dette er du måske vores nye kollega. Spørgsmål vedr. jobbet kan stilles til Apoteker Birthe F. Johansen tlf 20224995, gerne aften eller Souschef Farmakonom Tina Kristiansen tlf 24227919.

 Tiltrædelse hurtigst muligt og gerne i fuld tid.

Send din ansøgning og cv til 121bj@apoteket.dk

Få rådgivning

Foreningen står klar til at hjælpe

Få sparring med en konsulent i Farmakonomforeningen. Kontakt os på tlf. 3312 0600 eller send en mail: ff@farmakonom.dk

Læs mere
Rådgivning