Dig der er farmakonomelev

Når du melder dig ind i Farmakonomforeningen, får du som farmakonomelev adgang til rådgivning og støtte på niveau med alle andre medlemmer.

Som farmakonomelev kan du også benytte dig af en stribe fordelagtige rabatordninger.

Medlemskabet giver dig også mulighed for at møde andre elever ved for eksempel at deltage i den årlige Elevweekend. Ønsker du indflydelse på dit fag og lære farmakonomelever at kende fra hele landet, så bliv en del af arbejdet i Elevsektionens bestyrelse.

Seks måneder gratis

De første tre måneders kontingent er gratis for førsteårselever. Efter 3 måneder fra din indmeldelse, eller når du bliver andenårselev, vil du automatisk blive betalende medlem – det koster 154 kr. om måneden.

Fordele for farmakonomelever

 • Du får rådgivning

  Som farmakonomelev kan du få du rådgivning, når det gælder dit arbejdsliv. Det kunne for eksempel være, hvis du har en udfordring på den arbejdsplads, hvor du er ansat som elev.

  Du kan også få hjælp til at forstå din elevkontrakt eller få præciseret. hvad du skal have i løn. Og i det hele taget blive klædt på, så du kender dine rettigheder og pligter som farmakonomelev.

  Du har også mulighed for at få rådgivning af os på Pharmakon hver gang, du er på skole. Vi kommer derop jævnligt. Du kan også stille spørgsmål til os via en facebookgruppe for farmakonomelever. Elevbestyrelsen kan give dig adgang.

 • Danmarks bedste studiekonto

  Med Lån & Spar Banks studiekonto får du bl.a. en samlet pakke med en lønkonto med høj rente og en billig kassekredit. Du får også gratis Visa/Dankort og Mastercard, og gratis valutaveksling, når du skal ud og rejse.

  Det eneste krav er, at du er medlem af Farmakonomforeningen og samler hele din privatøkonomi i Lån & Spar Bank.

 • Studieforsikring hos Runa Forsikring

  Med en studieforsikring fra Runa Forsikring, får du som medlem af Farmakonomforeningen tre forsikringer til en rigtig god pris. 50 procent i rabat på indbo- og rejseforsikring – og 25 procent rabat på ulykkesforsikring.

 • Få støtte til udstationering i udlandet

  I løbet af din uddannelse skal du udstationeres i alt fire uger. Har du overvejet at tage din udstationering i udlandet? Så kan du søge støtte hos Farmakonomforeningen til dine transportudgifter.

 • Elevweekenden

  På elevweekenden kan du opleve faglige indslag og møde elever fra alle årgange og hold. Elevweekenden er for alle Farmakonomforeningens elevmedlemmer. Det er gratis at deltage i elevweekenden, og foreningen dækker din transport, hotelophold og forplejning.

  På elevsektionens årsmøde - også kaldet elevweekenden - er der faglige indslag, underholdning og meget mere. Det er elevbestyrelsen, der arrangerer det hele.

  Under elevweekenden kan du være med til at vælge elevbestyrelsen og også stille op til den.

 • Billig a-kasse hos FTFa


  Hvis du er farmakonomelev, under 29 år ikke tjener noget udover din elevløn kan du være gratis medlem af a-kassen FTF-A.


  Ring til FTF-A og hør nærmere, om du opfylder betingelserne for at blive medlem uden kontingent eller læs mere om gratis a-kasse på deres hjemmeside.

  Farmakonomforeningen orienterer om dine muligheder ved at sende dig et brev i maj måned, hvis du er 2. års eller 3. års elev. Der afholdes orienteringsmøder for 2. års eleverne på Pharmakon.


Emneord

Farmakonomelev

Kom og vær med i Elevsektionen

Bliv en del af et godt fællesskab i Elevsektionen, hvis du er farmakonomelev og medlem af Farmakonomforeningen. Du er velkommen til at deltage i den årlige Elevweekend eller nogle af de andre aktiviteter.

Elevsektionen
Farmakonomelever Dimission 2018 (1)