Deltag i debatten

Deltag i debatten om aktuelle emner i Farmakonomforeningen.

For at kunne deltage i debatten skal du logge på nederst på siden. Det er muligt at gøre via Facebook, Twitter eller Google. Det er også muligt at oprette dig som bruger her på siden.

Hvis du klikker på "Farmakonomforeningen" i debatmodulet, kan du se en liste over debatter, der allerede er i gang.

Igangværende debatter
Hvis du klikker på "Farmakonomforeningen" i debatmodulet, kan du se en liste over debatter, der allerede er i gang.

Spam
Vær opmærksom på at systemet kan opfatte det som spam og fjerne indlæg, hvis man eksempelvis redigerer i indlægget kort tid og flere gange efter udgivelsen. Det samme kan forekomme, hvis den samme person skriver mange indlæg lige efter hinanden.

Få besked, når du får svar

Du kan modtage notifikationer pr mail, når der bliver svaret på kommentarer, du eller en anden har skrevet. Det gør du ved at trykke på Tilmeld nederst på siden.

Regler for Farmakonomforeningens medier

 • God tone

  Farmakonomforeningen ønsker et indbydende debatklima. Redaktionen griber ind over for indlæg, der ikke overholder retningslinjerne og som ikke er skrevet i en ordentlig tone. Det betyder, at indlæg, som har karakter af personangreb, er injurierende, diskriminerende eller krænkende, slettes.

 • Hold dig til emnet

  Hold dig til emnet og sørg for, dit bidrag er relevant i forhold til det tema, der er til debat. Alle er velkomne til selv at starte en ny tråd med et andet emne på siden.

 • Ingen personangreb

  Lav ikke personangreb, uanset hvor uenige I må være.

 • Intet salg

  Dit bidrag må ikke være af kommerciel karakter, så intet salg.

 • Grove overtrædelser

  Grove eller gentagende overtrædelser medfører udelukkelse fra Farmakonomforeningens sociale medier uden varsel.

  Har du forslag til forbedringer eller spørgsmål til et eventuelt slettet indlæg, er du velkommen til at skrive til ff@farmakonom.dk.

  Indlæg på Facebook vedrørende dette vil blive fjernet, fordi siden er forbeholdt debat med udgangspunkt i farmakonomer og Farmakonomforeningen.

  Farmakonomforeningen håber, du vil være med til at tage ansvar for en lødig og ordentlig offentlig debat. Ord betyder noget, og vi er, hvad vi siger. 


Emneord