Billetlugen

Som medlem af Farmakonomforeningen har du mulighed for at få billige billetter til en lang række arrangementer i hele landet via Billetlugen.

Som medlem af Farmakonomforeningen har du mulighed for at få billige billetter til en lang række arrangementer i hele landet via Billetlugen.

Sådan benytter du din medlemsfordel hos Billetlugen

For at gøre brug af din medlemsfordel skal du bruge en rabatkode. Du kan få rabatkoden tilsendt ved at sende en mail til billetlugen@farmakonom.dk.

Skriv i mailen at du er medlem af Farmakonomforeningen.

Få Rabat med Billetlugen her

 • 20 procent rabat til 2020 Danish FIM Speedway Grand Prix Sponsored by ECCO d. 12. september 2020 i Vojens

  I 2019 så 15.000 begejstrede tilskuere de 16 bedste speedwaykørere i verden kæmpe om at blive verdensmester. Gå ikke glip af at se de danske stjerner VM sølvvinder Leon Madsen og Niels Kristian Iversen samt det danske wildcard kæmpe mod verdenseliten, som er ført an af den forsvarende verdensmester Bartosz Zmarzlik samt de tidligere verdensmestre Tai Woffinden, Greg Hancock og Jason Doyle. Derudover kan I opleve de polske stjerner Patryk Dudek, Magic Janowski og det russiske missil Emil Sayfutdinov samt mange flere.

  BE THERE…

  Info om billetter

  Billettyperne Barn under 15 år og Pensionist over 65 år kan kun købs som ståpladser.

  Familiebilletten til 2 voksne og 2 børn under 15 år kan kun købes som ståpladser.

  Tribune A-B-C er overdækket.

  Tribune D-E-F-G er ikke overdækket.

   Find rabatlink her

 • 30 procent rabat til James Morrison 23.10.2020 – Tinghallen, Viborg (Slut dato for rabat 31.08.2020)

  James Morrison spiller én koncert i Danmark i 2020 – og det bliver i Tinghallen fredag 23. oktober.
  James Morrison hittede allerede i 2006 med sin debut-single ”You Give Me Something”.

  Han slog dog for alvor sit navn fast på den internationale scene med sit andet studiealbum ”Songs for You, Truths for Me” i 2008, hvor samarbejdet med den canadiske sangerinde Nelly Furtado ”Broken Strings” tog verden med storm.

  Find rabatlink her

 • 30 procent rabat til Lisa Ekdahl 07.11.2020 – Tinghallen, Viborg (Slut dato for rabat 31.08.2020)

  Den svenske superstjerne Lisa Ekdahl gæster Tinghallen Viborg, når hun drager ud på sin kommende tourné i november 2020.

  Siden gennembruddet i 1994 har Lisa Ekdahl sat ord på den særlige skandinaviske skrøbelighed og styrke. I en original blanding af en stærk sangtradition, jazz og bossanova har hun indtaget scener verden over. Hun har gennem de seneste 25 år både leveret nationale og internationale hits – mest kendt er nok hitsinglen ”Vem Vet”.

   

  Find rabatlink her

 • 40 procent rabat til The Bodyguard 18.-22.11-2020 – Tinghallen, Viborg (Slut dato for rabat 31.08.2020)

  Én af 1990’ernes allerstørste filmfænomener ”The Bodyguard” er blevet omsat til en verdensomspændende musicalsucces, og i år kan forestillingen opleves i Tinghallen.

  Stortalentet Andrea Lykke Oehlenschlæger skal spille Whitney Houstons legendariske rolle som Rachel Marron, og Kevin Costners titelrolle som bodyguarden Frank Farmer spilles af Johannes Lassen.

   

  Find rabatlink her

 • 30 procent rabat til Bonnie Tyler 26.11.2020 – Tinghallen, Viborg (Slut dato for rabat 31.08.2020)

  Glæd dig til en aften med masser af hits, når Bonnie Tyler gæster Viborg på sin kommende Europatourné. Den 68 årige sangerinde gæster Danmark og spiller den eneste koncert i Jylland i 2020 i Tinghallen Viborg torsdag 26. november.

  Bonnie Tyler fik sit gennembrud i 1977 med albummet ”The World Starts Tonight” med singlehits som “Lost in France” og “More Than a Lover”. Senere har Bonnie Tyler udgivet stærke singler som ”Total Eclipse of the Heart”, ”Holding Out for a

  Hero”, ”It’s A Heartache” og mangle flere.

   

  Find rabatlink her

 • 30 procent rabat til Bryan Ferry 23.05.2021 – Tinghallen, Viborg (Slut dato for rabat 31.08.2020)

  Det er første gang, at Bryan Ferry optræder i Viborg, og hvilket mere passende sted end den helt nye Tinghallen, som fejrer færdiggørelsen af deres nye koncertsal med et verdensnavn i topform.

  Bryan Ferry er en britisk sanger, sangskriver og keyboardspiller, 1970-83 et fremtrædende medlem af rockgruppen Roxy Music. Bryan Ferry udsendte sit første soloalbum These Foolish Things i 1973, hvor han overvejende fortolkede andre sangskriveres sange. I de følgende to årtier udviklede Bryan Ferry sin egen personlige stil med flot klingende elektronisk rockmusik. Hans image som croonende playboy, der blev lanceret tidligt i karrieren, fik desuden tilsat stænk af verdenssmerte. Denne stil kan fx høres på Roxy Musics sidste lp Avalon (1982), sangen Slave to Love (1985) samt cd'erne Taxi (1993) og Mamouna (1994).

   

  Find rabatlink her

 • 40 procent rabat til Pet Shop Boys 20.06.2021 – Paradepladsen, Viborg (Slut dato for rabat 31.08.2020)

  Verdensstjernerne fra Pet Shop Boys gæster Danmark på deres kommende Europatour og lægger vejen forbi Viborg, hvor de spiller på Paradepladsen 20. juni 2021.

  Pet Shop Boys fik deres store gennembrud i 1985 med singlen West End Girls. I de efterfølgende år opnåede de ikke færre end 22 top 10 singler, som f.eks. ”Surburbia”, ”It’s a Sin”, ”Go West”, ”Heart”, ”Always On My Mind” og ”Domino Dancing”.

  Koncerten med den britiske popduo finder sted på Paradepladsen der er ideel til formålet, med de smukke gamle kasernebygninger og det store grønne område.

  Pet Shop Boys har igennem deres live shows over de sidste 30 år skabt en original og indflydelsesrig stil med popmusik-teater, og samarbejdet med instruktører, designere og kunstnere, herunder Derek Jarman, David Alden og David Fielding fra den Engelske National Opera, Zaha Hadid, Sam Taylor-Wood og Es Devlin.
  Den kommende tour hedder DREAMWORLD – The Greatest Hits Live, og bliver en samling af bandets allerstørste hits. Tinghallen oplyser ligeledes at der vil blive adgang til koncertpladsen allerede i løbet af eftermiddagen, hvor der vil være supportbands, som optræder før Pet Shop Boys.

   

  Find rabatlink her

 • 50 procent rabat til Wet Wet Wet / Nik Kershaw 13.08.2021 – Tinghallen, Viborg (Slut dato for rabat 31.08.2020)

  Glæd dig til en dobbeltkoncert med masser af internationale hits, når verdensstjernerne Wet Wet Wet og Nik Kershaw gæster Domkirkepladsen den 13. august 2021.

  Wet Wet Wet gæster Danmark på deres kommende tourné – og spiller den eneste annoncerede koncert i Danmark i 2021 i Viborg – og inden koncerten med 80’er pop-ikonerne, kan du altså opleve Nik Kershaw.

   

  Find rabatlink her


Emneord