Billetlugen

Som medlem af Farmakonomforeningen har du mulighed for at få billige billetter til en lang række arrangementer i hele landet via Billetlugen.

Som medlem af Farmakonomforeningen har du mulighed for at få billige billetter til en lang række arrangementer i hele landet via Billetlugen.

Her de aktuelle tilbud fra Farmakonomforeningens partnerskab med Billetlugen:

 • 20 pct. Rabat til Speedway DM Finale 2020 d. 10. juni 2020 i Vojens
 • 20 pct. Rabat til 2020 Danish FIM Speedway Grand Prix Sponsored by ECCO d. 12. september 2020 i Vojens

Sådan benytter du din medlemsfordel hos Billetlugen

For at gøre brug af din medlemsfordel skal du bruge en rabatkode. Du kan få rabatkoden tilsendt ved at sende en mail til billetlugen@farmakonom.dk.

Skriv i mailen at du er medlem af Farmakonomforeningen.

 • Mamma Mia i 2020

  Megasuccesen kommer tilbage - på dansk!

  Endelig tilbage i Danmark!

  Efter ti års ventetid kan det danske publikum atter opleve den globale megasucces MAMMA MIA! på dansk i foråret 2020. I 2010 oplevede 190.000 danskere musicalen MAMMA MIA! ledsaget af ABBAs udødelige hits i København og Aarhus. Opsætningen havde et af de største forsalg til en dansk teaterforestilling nogensinde. Ligesom sidst bliver musicalen opført med et dansk cast og med danske versioner af ABBAs allerstørste hits.

  Et talentfuldt dansk cast

  Annette Heick skal spille den ene kvindelige hovedrolle som Donna. Den anden hovedrolle spilles af det 24-årige stortalent Matilde Zeuner Nielsen. I de øvrige roller medvirker bl.a. Trine Gadeberg, Nicoline Siff Møller, Gordon Kennedy, Jesper Lundgaard, Peter Oliver Hansen og René Wormark.*

  Ligesom sidst er det produktionsselskabet PER SE der står bag opsætningen af MAMMA MIA! i Danmark. De har også stået bag opsætningen i Göteborg og siden hen også i Helsinki og Warszawa. Bengt Bauler, kreativ ansvarlig, siger: "Vi ser frem til endnu en gang at præsentere vores græske ø hvor solen altid skinner, havet er meget blåt og hvor ABBAs musik strømmer i løbet af 2 timer og 40 minutter. Her i Skandinavien har vi virkelig brug for lys, farve og positiv energi i de mørkeste vintermåneder. Here we go again!"

  En mor. En datter. Tre mulige fædre. Og et bryllup du aldrig glemmer!

  Over 60 millioner mennesker verden over er blevet forelsket i karaktererne, historien og musikken. Manuskriptforfatter Catherine Johnsons glade og morsomme historie udspiller sig på en græsk ø. Sofie skal giftes, men ved ikke, hvem hendes far er. Hun læser sin mor Donnas dagbog og finder ud af, at der findes 3 mulige fædre, og inviterer dem i al hemmelighed til sit bryllup. En af dem er hendes far, men hvem?

  De magiske fortællinger i ABBAs tidsløse sange driver denne fortryllende historie om kærlighed, glæde og venskab frem, og hver aften vil publikum få deres livs oplevelse.

  Med flere produktioner verden over end nogen anden musical er MAMMA MIA! en fantastisk succes!

  Læs mere om musicalen.

  Medlemsrabat

  10 pct. i rabat (ex. gebyr) på alle billetter på følgende datoer. Bemærk at rabatkoden her skal tilføjes -MM2020:

  29-01-2020

  30-01-2020

  05-02-2020

  13-02-2020

   

   


Emneord